Beskrivelse
INDHOLD: Ingefærkylling i ovnen. – Urtekylling. – Citronkylling. – Kylling og tofu i wok. – Chicken tikka marsala. – Urtedeller med feta. – Partyfrikadeller på spid. – Kyllingespid med sataysauce. – Fyldt perlehøne. – Kylling og champignon på grill. – Kylling med rodfrugter. – Bagt kyllingelår med rødbedesalat. – Kyllingeroulade med tapenade på gule beder. – Kylling med mangocreme på fennikel. – Fyldt kyllingebryst med rucolacreme. – Kyllingedeller på citrongræsspid. – Wokret med tofu og kylling. – Mongolian chicken. – Kyllingeburger på pind til receptioner. – Pebergryde med kalkun. – Kalkunruller ratatouille. -Kalkunsticks med peanutbuttersauce og salat. – Barbecuekalkun-steak med græskarsalsa. – Brændende kærlighed. – Hvidkål i wok med kalkun og rejer. – Kalkun og rejer i wok. – Farserede hvidkålsruller med kalkun. – Kalkunburger. – Stegt kalkun med rosmarin. – Marineret kalkun i wok. – Omelet med urter og kalkun. – Kalkun “Little Italy”. – Kalkunspid med grøn salat. – Minikalkun- og kyllingedunser. – Ristet andebryst på svampe. – Stegt andebryst med appelsonsalat. – Andebryst med varm coleslaw. – And med pink grapefrugt. – And i kanel og citron. – Fasan bagt i birkes. – Dampet fasan med grove grøntsager. – Strudsecarpaccio. – Receptionsspid med struds. – Stirfry med gåsebryst i wok. – Gåsebryst med sesam. – Grøntsagssuppe med kyllingeboller. – Amalies grønne suppe med kylling. – Rød suppe med kalkun. – Thaisuppe med kokos og kalkun. – Karry-mango-suppe med sprød and. – Kokos- og kyllingesuppe med galanga. – Kyllingesuppe med koriander og ingefær. – Salat med kylling og æble. – Druesalat med spid af grillet kalkun. – Varm gåsebrystsalat med vandmelon. – Kyllingesalat med avocado og tzatziki. – Amerikansk kylinngesalat. Kalkunsalat med avocado. – Kyllingesalat med græskarkerner.