Hansson, Lene

Lene Hanssons fjerkræ til hverdag og fest

Bog

DKK 95,00

Varenr. 64.15 /Hylde 8. – – Uindbundet og med spiralryg. – 2009. –  Illustreret. – 127 sider. – Pænt eksemplar. – 95 DKK

Fjerkræ smager godt og er nemt at lave. Fjerkræ er fedtfattigt kød, og det fedt, der findes i fjerkræ. er gså sundere end i andet kød. Dog kan der være visse fjerkrætyper som and, der indeholder op til 49 % fedt, men dette fedt sidder ofte i skindet, som man nemt kan undgå. Kød fra strud er meget anderledes end andet fjerkræ- Strudsekød minder mere om magert oksekød. Strudsekød er mørkerødt, og kødfibrene er meget lange, hvilket giver en fins struktur og en god mørhed. Kødet er samtidig mager med 1-2 % fedt. Strudsekød kan derfor anvendes i stedet for kylling eller kalkun i mange af bogens opskrifter. Alle bogens opskrifter er beregnet til to personer, hvis andet ikke er angivet. Bogen indeholder også opskrifter med fasan, and og gås.

Lindhardt og Ringhof 2009

På lager

Varenummer (SKU): 64.15-H.8 Varekategorier: , Tags: , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Ingefærkylling i ovnen. – Urtekylling. – Citronkylling. – Kylling og tofu i wok. – Chicken tikka marsala. – Urtedeller med feta. – Partyfrikadeller på spid. – Kyllingespid med sataysauce. – Fyldt perlehøne. – Kylling og champignon på grill. – Kylling med rodfrugter. – Bagt kyllingelår med rødbedesalat. – Kyllingeroulade med tapenade på gule beder. – Kylling med mangocreme på fennikel. – Fyldt kyllingebryst med rucolacreme. – Kyllingedeller på citrongræsspid. – Wokret med tofu og kylling. – Mongolian chicken. – Kyllingeburger på pind til receptioner. – Pebergryde med kalkun. – Kalkunruller ratatouille. -Kalkunsticks med peanutbuttersauce og salat. – Barbecuekalkun-steak med græskarsalsa. – Brændende kærlighed. – Hvidkål i wok med kalkun og rejer. – Kalkun og rejer i wok. – Farserede hvidkålsruller med kalkun. – Kalkunburger. – Stegt kalkun med rosmarin. – Marineret kalkun i wok. – Omelet med urter og kalkun. – Kalkun “Little Italy”. – Kalkunspid med grøn salat. – Minikalkun- og kyllingedunser. – Ristet andebryst på svampe. – Stegt andebryst med appelsonsalat. – Andebryst med varm coleslaw. – And med pink grapefrugt. – And i kanel og citron. – Fasan bagt i birkes. – Dampet fasan med grove grøntsager. – Strudsecarpaccio. – Receptionsspid med struds. – Stirfry med gåsebryst i wok. – Gåsebryst med sesam. – Grøntsagssuppe med kyllingeboller. – Amalies grønne suppe med kylling. – Rød suppe med kalkun. – Thaisuppe med kokos og kalkun. – Karry-mango-suppe med sprød and. – Kokos- og kyllingesuppe med galanga. – Kyllingesuppe med koriander og ingefær. – Salat med kylling og æble. – Druesalat med spid af grillet kalkun. – Varm gåsebrystsalat med vandmelon. – Kyllingesalat med avocado og tzatziki. – Amerikansk kylinngesalat. Kalkunsalat med avocado. – Kyllingesalat med græskarkerner.