Beskrivelse
INDHOLD: Nødvendige redskaber. – Tilberedningsteknikker. – FRUGTER: Melon medley.- Nektarincooler. – Icetea med appelsin og lime. – Frugtcooler. – Iskold krydret banandrik. – Opkvikker med tranebær. – Caribisk cocktail. – Ananassoda. – Milkshake med ananas og kokos. – Fersken og ananassmoothie. – Ananascrunch. – Hawaii milkshake. – Stillehavssmoothie. – Gylden solnedgang. – Fersken og appelsinsmoothie. – Ægte limonade. – Kiwidrøm. – Opkvikker med banan og æble. – Banan og blåbærsmoothie. – Hindbærcooler. – Sommerdrøm. – Jordbær og appelsinsmoothie. – Jordbær og ferskensmoothie. – Sommerfrugtpunch med citrusfrugter. – Kirsebærcooler. – GRØNTSAGER og KRYDDERURTER: Rød peberreaktor. – Ingefærcrunch. – Myntemilkshake. – Kanel og citronte. – Grøntsagscocktail. – Grøntsagsopkvikker med karry. – Gulerodsdrik med brøndkarse. – Appelsin og gulerodssmoothie. – Rød storm. – SØDE DRIKKE OG KAFFE: Chokolademilkshake. – Mandelmilkshake med ahornsirup. – Kaffedessert. – Banan – og kaffemilkshake. – Iskaffe. – Perlende kaffedrik med hasselnød. – Kold myntekaffe. – Register.- Indbundet m. spiralryg. – Illustreret i farver. – 96 sider. – Pænt eksemplar.