Beskrivelse
INDHOLD: Hvad skal jeg spise for at leve sundt ? – Hvor ofte skal jeg spise ? – Hvor meget spiser en person? – Mål og vægt. – Udstyret i mit køkken. – Lidt om hygiejne og opbevaring. – Råvarerne i køkkenet. – Hvad skal man altid have i køkkenet ? – Gryderetter – Kinagryde. – Mørbradgryde. – Svensk pølseret. – Tarteletter med skinkefyld. – Oksegryde. -Flæskegryde. – Ristafel. – Roastbeef. – Risengrød. – Ovnretter. – Ovnstegt kylling. – Skinkebrød. – Kyllingebryst i fad. – Kalkun med urter. – Torskefad. – Koteletter i fad. – Flæskesteg. – Culottesteg. – Kam med krydderurter. – Kryddersmør. –Panderetter. – Schnitzel. – Andebryst. – Baconret. – Æggekage. – Stegt fiskefilet. – Farsretter. – Italienske kødboller. – Merethes bøffer. – Hakkebøf. – Lasagne. – Frikadeller. – Boller i karry. – Forloren hare. – Farsbrød med hvidløg. – Farserede peberfrugter. – Pastasovs. – Kødsovs. – Tacos. – Krebinetter. – Pandekager med kødfyld. – Pizza og kødtærter. – Kødtærte. – Pizzadej. – Pizza med oksekød. – Pizza med skinke. – Calzone-lukket pizza. – Supper. – Tomatsuppe. – Grønsagssuppe. – Kartoffelsuppe. – Ferskensuppe. – Opbagt sovs. – Jævnet sovs. – Sovs jævnet med smørbolle. – Ris og pasta. – Ris pilaff. – Pasta. – Kartofler. – Kold kartoffelsalat. – Eriks kartofler. – Kartoffelbåde. – Ristede kartofler. – Halve bagte kartofler. – Bagte kartofler. – Hasselback kartofler. – Bagt kartoffelmos. – Kogte kartofler. – Kartoffelmos. – Flødekartofler. – Grønsagsretter og tilbehør til kødretter. – Champignonfad. – Aspargestærte. – Grønsager med pasta. – Gratinerede grønsager. – Tærtedej. – Porretærte. – Grønsagstærte. – Salater. – Oliemarinade. – Oliemarinade med hvidløg. – Karrydressing. – Grøn dressing. – Citrondressing. – Sennepsdressing. – Middelhavssalat. – Havesalat. – Gartnersalat. – Salat med kartofler. – Champignonsalat. – Gulerodssalat. – Hvidkålssalat. – Rødkålssalat. – Tomatsalat. – Rissalat. – Pastasalat. – Middagssalater. – Pastasalat med skinke. – Kyllingesalat med ris. – Salat med rejer. – Salat med tunfisk. – Hvidkålssalat med pølser. – Desserter. – Pandekager. – Appelsiner i lage. – Råcreme. – Trifli. – Jordbærgrød. – Små æbletærter. – Parfait-is. – Frugtsalat. – Chokolademousse. – Bagværk. – Mormors luxusboller. – Fuldkornsboller eller – flute. – Hvedeflute. – Muffins. – Chokoladekage. – Sandkage. – Register.