Beskrivelse
INDHOLD: Hvorfor spise fiberrigt? – Fibre og dit helbred. -Veje til sund mad. – Tab i vægt med fiberrig kost. -Kilder til fibre. – Fiberrig madlavning. – SUPPER: Suppe af rødgronsager med løvstikke. – Sort bønnesuppe. – Spinatsuppe. – Brøndkarsesuppe. – Grønsagssuppe med havregryn. – Græskarsuppe med basilikum. – Gulerods- og banansuppe. – Sveskesuppe. – Jordskoksuppe. – Chili con carne suppe. – Linsesuppe med krydderurter. – Rødbedesuppe med appelsin. – Courgettesuppe. – Linsesuppe med karry. – Grønærtesuppe. – Gulerodssuppe med appelsin. – Blomkålssuppe. – Yoghurtsuppe med agurk. – Kold avocadosuppe. – HOVEDRETTER: Peberfrugter med kalkunstuvning. – Braiserede skovduer. – Braiseret fasan. – Kåldolmer. – Spinat- og kyllingepostej. – Gryderet med kylling og byg. – Karrykylling med avocado. – Gulerodsgratin med bacon. – Ovnstegt forel. – Makrel med citron. – Krydret fiskegryde. – Fiskernes muslinger. – Ovnstegt makrel med æbler. – Rokke med courgetter. – Fyldte grapefrugter. – Broccoli med yoghurt-sauce. – Citronglaserede karotter. – Selleri med appelsin og nødder. – Grønne peberfrugter og bønner. – Rødkål med æbler. – Hestebønner med nødder. – Lynstegte grønsager. – Braiseret rødkål med kastanjer. – Vinterkål med æbler. – Spinat med mandelflager. – Grillstegte porrer. – Braiserede , løse majs. – Bambusskud med broccoli. – Bladselleri med majs. – Braiseret fennikel. – INTERNATIONALE RETTER: Tunesisk kikærtesuppe. – Italiensk minestronesuppe. – Grønsagssuppe fra Middelhavet med pistou. – Fiskefond. – Japansk harusame suppe. – Skandinavisk laksesuppe. – Bortsch. – Fransk bønnegryde. – Indiske niramish grønsager. – Fransk porregryde. – Wiener linsesalat. – Græsk bønnesalat. – Skaldyrsalat fra Sardinien. – Japansk sashami. – Kinesisk ret med kylling og bønnespirer. – Gratin fra Middelhavet. – Vestafrikansk ret med rejer og sortøjede bønner. – Vestindisk tunfiske-risotto. – Mexicansk tun-bønne forret. – Tabbouleh- Italienske spinatgnocchi. – Russisk kissel. – Amerikansk tranebær relish. – SALATER: Æblejuicedressing. – Sesamdressing. – Abrikossalat. – Blommesalat. – Salat med grapefrugt, avocado og sesamfrø. – Majssalat. – Broget bønnesalat. – Gulerodssalat. – Blomkålssalat med nødder. – Kastanjesalat. – Røget makrelsalat. – Spinatsalat med valnødder. – SKOVTURE OG GRILL-FESTER: Tunpostej med grapefrugt. – Tunpostej. – Champignonpostej med mandler. – Fyldte vinblade. – Kalkunsylte. – Syltet laks. – Baconkartofler. – LETTE MÅLTIDER OG SNACKS: Fyldte artiskokker. – Blomkålsfyld.- Fyldte løg. – Tomater med sveskefyld. – Pikante , bagte æbler. – Gratineret fisk. – Mulle i pakke. – Grønsagsrisotto. – Gratineret selleri. – Kyllingebryst med jordnøddefyld. – Gratinerede porrer med bacon. – Fyldte grønne pandekager. – Pastagryde med tomater og valnødder. – Champignon og nødde-pilaff. – Fuldkorns-pizza. – Pasta med ansjossauce. -Frugt-sandwich. – BAGVÆRK: Fuldkornsrugbrød. -Figenbrød. – Klidbrød med frugt. – Kastanjebrød med kaffe. – Brød med kaffe, æbler og dadler. – Avocadobrød. – Thebrød med hytteost og valnødder. – Kiks med krydderurter. – Kiks med løg.- Gulerodssandkage. – Vafler med majsmel. – DESSERTER: Brødbudding med rosiner. – Bagte bananer med kastanjesauce. – Krydrede , fyldte ferskner. – Fersken og hindbær-ostekage. – Eksotisk frugtskum.- Drinks. — Register.