Tilbud

Leach, Alison, - Lewis, Jane

Fiberkogebogen. Vejen til et godt helbred

Bog

DKK 95,00 DKK 80,00

Fibrene stiver planternes cellevægge af og skaffer os grundlaget for fibre i kosten. Da disse fibre passerer ufordøjet gennem tarmene, troede man i mange år, at de ikke var nødvendige i kosten, og at fjerne dem blev betragtet som bevis på madens kvalitet. Derfor blev de fiberrige skaldele fra hvedekernerne kasseret med fremstilling af hvidt brød. Men i dag erkendes det, at fibre gør deres gavnlige virkning ved at forkorte den tid, det tager madens ufordøjelige dele at passere gennem fordøjelsessystemet, og fibrene har desuden en positiv virkning på biokemiske stoffer i tarmene. Desuden skaber de positive ændringer i stofskiftet. – Bogen indeholder over 200 opskrifter, der viser, hvor let , sund og lækker fiberrig mad kan være

Varenr. 64.1-H.2. – Indbundet. – 1989. –  Med fotografier og tegninger af Alun Jones. – 127 sider. – Pænt eksemplar. – 95 kr. – TILBUD:  80 KR.

 

Clausen Bøger 1989

På lager

Varenummer (SKU): 64.1-H.2 Varekategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Hvorfor spise fiberrigt? – Fibre og dit helbred. -Veje til sund mad. – Tab i vægt med fiberrig kost. -Kilder til fibre. – Fiberrig madlavning. – SUPPER: Suppe af rødgronsager med løvstikke. – Sort bønnesuppe. – Spinatsuppe. – Brøndkarsesuppe. – Grønsagssuppe med havregryn. – Græskarsuppe med basilikum. – Gulerods- og banansuppe. – Sveskesuppe. – Jordskoksuppe. – Chili con carne suppe. – Linsesuppe med krydderurter. – Rødbedesuppe med appelsin. – Courgettesuppe. – Linsesuppe med karry. – Grønærtesuppe. – Gulerodssuppe med appelsin. – Blomkålssuppe. – Yoghurtsuppe med agurk. – Kold avocadosuppe. – HOVEDRETTER: Peberfrugter med kalkunstuvning. – Braiserede skovduer. – Braiseret fasan. – Kåldolmer. – Spinat- og kyllingepostej. – Gryderet med kylling og byg. – Karrykylling med avocado. – Gulerodsgratin med bacon. – Ovnstegt forel. – Makrel med citron. – Krydret fiskegryde. – Fiskernes muslinger. – Ovnstegt makrel med æbler. – Rokke med courgetter. – Fyldte grapefrugter. – Broccoli med yoghurt-sauce. – Citronglaserede karotter. – Selleri med appelsin og nødder. – Grønne peberfrugter og bønner. – Rødkål med æbler. – Hestebønner med nødder. – Lynstegte grønsager. – Braiseret rødkål med kastanjer. – Vinterkål med æbler. – Spinat med mandelflager. – Grillstegte porrer. – Braiserede , løse majs. – Bambusskud med broccoli. – Bladselleri med majs. – Braiseret fennikel. – INTERNATIONALE RETTER: Tunesisk kikærtesuppe. – Italiensk minestronesuppe. – Grønsagssuppe fra Middelhavet med pistou. – Fiskefond. – Japansk harusame suppe. – Skandinavisk laksesuppe. – Bortsch. – Fransk bønnegryde. – Indiske niramish grønsager. – Fransk porregryde. – Wiener linsesalat. – Græsk bønnesalat. – Skaldyrsalat fra Sardinien. – Japansk sashami. – Kinesisk ret med kylling og bønnespirer. – Gratin fra Middelhavet. – Vestafrikansk ret med rejer og sortøjede bønner. – Vestindisk tunfiske-risotto. – Mexicansk tun-bønne forret. – Tabbouleh- Italienske spinatgnocchi. – Russisk kissel. – Amerikansk tranebær relish. – SALATER: Æblejuicedressing. – Sesamdressing. – Abrikossalat. – Blommesalat. – Salat med grapefrugt, avocado og sesamfrø. – Majssalat. – Broget bønnesalat. – Gulerodssalat. – Blomkålssalat med nødder. – Kastanjesalat. – Røget makrelsalat. – Spinatsalat med valnødder. – SKOVTURE OG GRILL-FESTER: Tunpostej med grapefrugt. – Tunpostej. – Champignonpostej med mandler. – Fyldte vinblade. – Kalkunsylte. – Syltet laks. – Baconkartofler. – LETTE MÅLTIDER OG SNACKS: Fyldte artiskokker. – Blomkålsfyld.- Fyldte løg. – Tomater med sveskefyld. – Pikante , bagte æbler. – Gratineret fisk. – Mulle i pakke. – Grønsagsrisotto. – Gratineret selleri. – Kyllingebryst med jordnøddefyld. – Gratinerede porrer med bacon. – Fyldte grønne pandekager. – Pastagryde med tomater og valnødder. – Champignon og nødde-pilaff. – Fuldkorns-pizza. – Pasta med ansjossauce. -Frugt-sandwich. – BAGVÆRK: Fuldkornsrugbrød. -Figenbrød. – Klidbrød med frugt. – Kastanjebrød med kaffe. – Brød med kaffe, æbler og dadler. – Avocadobrød. – Thebrød med hytteost og valnødder. – Kiks med krydderurter. – Kiks med løg.- Gulerodssandkage. – Vafler med majsmel. – DESSERTER: Brødbudding med rosiner. – Bagte bananer med kastanjesauce. – Krydrede , fyldte ferskner. – Fersken og hindbær-ostekage. – Eksotisk frugtskum.- Drinks. — Register.