Hacker – Dvd(ny)

Film

DKK 45,00

Varenr.: Dvd.1 / 264. – Dansk ungdomsfilm fra 2019, der kan ses af hele familien. –

Instruktør: Poul Berg. – Spilletid: 1 time og 33 minutter. – Med danske tekster for hørehæmmede. –  Med svenske, norske og finske undertekster. – Medvirkende: Rumle Kærså, Josephine Chavarria Højbjerg, Signe Egholm Olsen, Esben Dalgaard, Mille Dinesen m.fl. – Bonusmateriale om filmatiseringen af ”Hacker”. – 45 kr.

 

Cinekid - 2019

På lager

Varenummer (SKU): Dvd.1 / 264 Varekategorier: , , Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

HANDLING: Benjamin på 13 år er en dygtig hacker, der mistede sin mor, da han var 7 år, og han har aldrig kendt sin far. En dag opsøges han af to mænd fra Forsvarets Efterretningstjeneste, fordi de har fundet frem til en kvinde, som kan være Benjamins mor. Da chokket har lagt sig, beslutter Benjamin sig for at starte sin egen undersøgelse af, hvad der er sket, og han får hjælp af klassekammeraten Savannah. De to finder hurtigt ud af, at Benjamins mor ikke har været den, som han troede, at hun var !

Da Savannah og Benjamin hacker Forsvarets Efterretningstjeneste, opdager de, at Benjamin er en vigtig brik i spillet om hans mors forsvinden, og de må flygte , da de finder ud af, at deres liv er i fare.