Beskrivelse
INDHOLD: Supper og grød: Koldskål. – Tomatsuppe. – Kartoffelsuppe. – Risengrød. – Fiskeretter: Fiskefrikadeller. – Ostegratineret fiskefad med spinat. – Ovnbagt torsk med spinat. – Tunsalat. – Retter med pasta: Pasta med kødsovs og tomat-squashsalat. – Pastasalat med tun. – Spaghetti med skinke og bacon. – Retter med kylling, kalkun og and: Kyllingelasagne. – Kyllingegryde. – Risotto med kylling. – Pitabrød med kylling. – Kalkunschnitzler. – Andebryster. – Æggekage. – Retter med oksekød: Lasagne med oksekød. – Burger med oksekød. – Hakkebøffer med løg. – Shawarma. – Retter med svinekød: Boller i karry. – Farsbrød. – Frikadeller. – Krebinetter. – Ribben stegt i ovn. – Svednsk pøseret. – Koteletter i ovn. – Pizza. – Salater: Blandet grøn salat. – Gulerodssalat. – Tomatsalat. – Tzatziki. – Tilbehør: Kogte kartofler. – Bagte kartofler. – Pomfritter. – Flødekartofler. – Kogte grønsager. – Rodfrugter. – Risblanding. – Creme Fraiche-dressing. – Grøn sovs. – Gammeldags sovs. – Croutoner. – BAGEOPSKRIFTER : Muffins. – Boller. – Burgerboller. – Ciabattaboller. – Kæmpebrød. – Små amerikanske pandekager. – Frugtspyd. – Varm kakao. – Ris á la mande. – Noter.