Tilbud

Day Poulsen, Henrik

Fanatikere. Når mennesker bliver ekstreme

Bog

DKK 125,00 DKK 105,00

Vi kender dem enten fra medierne eller fra vores hverdag. Det drejer sig om mennesker, der ikke sætter grænser, men går til yderligheder og ofte langt over. Der er mange forskellige typer. Der er den religiøse fanatiker, der ikke skyr noget middel i bestræbelserne for at udbrede sine holdninger. Den politiske fanatiker er villig til at begå selvmord eller gøre brug af terror for sin sag. Og så er der hooliganen, der blver tilfreds, når weekendens fodboldkamp ender med hærværk og vold. En anden type er internetslaven, der ikke kan styre sin afhængighed af chat og kommunikation over nette, og der er den kværulantforrykte, der altid mener sig uretfærdigt behandlet. Endelig er der stalkeren, der hæmningsløst forfælger et andet menneske.

Varenr: 13.17 – 29.-Uindbundet og med plastomslag. – 2004. – 216 sider. – Pænt eksemplar med biblioteksstregkode på bagsiden. – 125 kr. – TILBUD 105 kr.

Forlaget Documentas 2004

På lager

Varenummer (SKU): 13.17 - 29 Varekategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Fanatiker, hvem og hvorfor? – Profil af en terrorist. – Den neurotiske fanatiker. – Sportsfanatikeren. – Den autonome fanatiker. – Odysseus-syndromet. Forbandelsen. Du skal begære din næstes hus. – Kan man hjernevaske folk ? – Gå efter bolden og manden.Opsøgende virksomhed. – Ofrene for stalking. – Fagre nye verden. Retten er på din side. – Den fanatiske rundkreds.