Beskrivelse
INDHOLD: Indledning. – Hvad skal man bruge? – Hvordan gør man? – Tips om afskårne blomster. – Forår. – Martsviol. – Følfod. – Ærenpris. – Bellis. – Påskebuketten. – Anemoner. – Pilekviste. – Vorterod. – Kodriver. – Døvnælder. – Liljekonval.- Skarntyder. – Engblomme. – Sommer. – Mælkebøtter. – Græsser. – Engnellike. – Rødklover. – Hyldeblomst. – Skvalderkål. – Kornblomster. – Storkenæb. – Valmuer. – Musevikke. – Gederams. – Efterår. – Hyben. – Stedmoderblomst. – Gyldenris. – Rønnebærgrene. – Tjørn. – Slåen. – Druehyld. – Vinter. -Evighedsbuket. – Kornaks. – Ellegrene. – Julegran. – Siv. – Bøgegrene. – Register.