Hegeler, Inge og Sten

Spørg Inge & Sten

Bog

DKK 100,00

Varenr. 61.37 Hylde 7. – Uindbundet. –  1968. – Illustreret med tegninger af bl.a. Eiler Krag. – 222 sider. – Pænt eksemplar. – 100 kr.

Bogen bygger på en spørgsmål fra ugebladet Femina og fra ægteparret Hegelers brevkasse i Ekstra Bladet. I bogen er optrykt nogle af de bedste spørgsmål, og nogle af dem uddybes yderligere i forhold til brevkassens svar. Nogle af de mere kritiske indlæg fra brevkasserne er også medtaget i bogen. Et eksempel på dette er følgende: “Er De klar over, at De og Deres slags er skyld i alle de horeunger, som unge tøse i dag roder sig til? Det er Dem, der opmuntrre ungdommen til at give sig ansvarsløst hen. Sådan var det ikke, da min mand og jeg var unge for 60 år siden!”

Rhodos 1968

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Lykken, den er. – Læserne har ordet. – Kvinden om manden og om sig selv. – Manden om kvinden og og om sig selv. – Selvtilfredsstillelse, masturbation – onani. – Specielle spørgsmål. – Homosexualitet – homofili. – Udseende, plastiske operationer og bryster. – De lidt ældre og meget ældres vanskeligheder. – De helt unge og yngres problemer. – Forbrugeroplysning. – Andet end sex. – Efterskrift.