Beskrivelse
INDHOLD: Hvad er South Beach-kuren? – At finde det virkelige problem. – De gode fedtstoffer. – De gode kulhydrater. – At vende udviklingen. – South Beach-kuren: Den gyldne mellemvej. – Fyld køkkenskabene til South Beach kuren. -Ryd op i køkkenskabene. – South Beach-indkøbslisten. – Indkøb til de 3 faser i kuren. – Svar på spørgsmål om kuren til dr. Agatston. – MORGENMAD:Havre smoothie. – Abrikosmuffins. – Sunde havremuffins. – Muffins med æble og valnødder. – Grahamsbrød. – En guide til korn,kerner og bagte ting, – Morgenboller med parmesan. – Hurtigt nøddebrød. – Pandekager med ferskenkompot. – Boghvedepandekager. – Havregrynspandekager. – Crepes med ricotta og kirsebær. – Aspargesomeltter med gedeost. – Soufflé med røget skinke. – Æggekager med pølse og ost. – Tofu tilberedt som røræg. – Croque monsieur. – Kalkunkrebinetter med fennikel. – Abrikosglaseret bacon. – FORRETTER OG MELLEMMÅLTIDER: Krydrede rejer i salatsvøb. – Grillede tempech trekanter. – Grillede muslinger med gremolata. – Laksebidder. – Tarteletter med soltørrede tomater og ost. – Bagte tomater med krabbekød. – Syltede æg. – Bladselleri med hytteost. – Reuben wrap. – Californisk wrap. – Oste- og kalkunruller med jordnøddesmør. – Jordnøddedip. – Varme skinkeruller. – Ristede kikærter. – Krydret bønnedip. – Tomatsalsa med avocado og løg. – Tzatziki. – SUPPER: Kinesisk inspireret gazpacho. – Kold tomatbisque. – Indisk tomatsuppe. – Teryiaki champignonsuppe med brøndkarse. – Valnøddesuppe. – Peberfrugtsuppe med bønner og cherrytomater. – Mættende minestrone. – Bønnesuppe med grønt.- Sort-hvid bønnesuppe. – Suppe med sorte bønner. – Kreolsk suppe. – Laksesuppe. – Manhattan clam chowder. – Hummerbisque. – Kyllingesuppe med røde linser. – HØnsekødssuppe. – Oksekødssuppe. – Tropisk salat med rejer og sorte bønner. – Fennikelsalat med svitset tun og parmesan. – Tun salat med bønner. – Kyllingesalat med sprøde wontonstrimler. – Cremet kyllingesalat. – Friseésalat med blåskimmelost og valnødder. – Salat i lag med avocado og limedressing. – Salat med mørbrad og peberfrugt. – Grønne bønner med sauterede rødløg. – Artikskoksalat med oliven. – Mexicansk salt med chayote. – Couscoussalat. – Coleslaw til i morgen. – TILBEHØR: Edamame med forårsløg. – Glaserede peberfrugter og sukkerærter. – Grønne bønner med ingefær og appelsin. – Grønne bønner tilberedte i ovn. – Asparges med ingefær og sesamfrø. – Stegte grønne tomater. – Courgetter med valnødder ost. – Peberfrugtcreme. – Vinaigrette med krydderurter. – South Beach ketchup. – Krydret sennep. – FISK, SKALDYR OG FJERKRÆ: Krabbefrikadeller med pebersauce. – Ceviche. – Krabbe royale. – Five spice-laks. – Laks med cremet citronsauce. – Pandestegthav aborre med pekannødder. – Dampet havaborre. – Søtunge al a Bombay. – Florida snapper. – Sauteret ørred med mandler. – Torsk med peberkorn og porre. – Søtunge med skaldyrsfyld. – Sydstatsrejer. – Ovnstegt kyllingebryst med mango. – Kyllingebryst med eksotisk glasering. – Kokoskylling. – Krydret kyllng koriandercreme. – Kylling Capri. – Ovnstegt kylling med mandler. – Ingefærkyllling. – Kylling med spinatfyld. – Kalkunburgere med vilde ris. – Oksekødsspyd med jordnøddedip. – Møre bøffer med tomat coulis. – Steak au poivre. – Siciliansk okseburger. – Fyldt aubergine. – Rødvinsbraiseret oksekød. – Mexicansk lasagne. – Svinekam med salvie og rosmarin. – Kalvemignon. – Spinatboller. – Grønsagslasagne. – Svampe med perlebyg. – Bagte svampe med gedeost. – DESSERTER: Kold espressocreme. – Jordbær med chokoladedip. – Bagte æbler med kirsebær. – Bærgranita. – Jordbær-shimmer. – Chokoladetærte med sprød bund. – Krydderikage. – Cheesekcake med citron. – Register.- Indbundet. – Illustreret. – 344 sider. – Pænt eksemplar.