Beskrivelse
INDHOLD: Havestilarter. – Den traditionelle køkkenhave. – Liv i blomsterbedene. – Nyttehaven. – Spisekammeret i byen. – Grønsagsmosaik. – Den velformede frugthave. – DYRKNING AF GRØNSAGER, KRYDDERURTER OG FRUGT- Bladgrønsager. – Kål. – Rosenkål og grønkål. – Spinat. – Salat. – Andre salatgrønsager. – BLOMSTER & FLOTTE FRUGTER. – Blomkål. – Broccoli. – Courgetter. – Mandelgræskar. – Auberginer. – Peberfrugter. – Chilipeber – Agurk. – Artiskokker. – Tomater. – BÆLGPLANTER – Ærter og suukkerærter. – Pralbønner og havebønner. – Valske bønner. – Sortøjebønner. – RODKNOLDE, RØDDER OG STÆNGLER – Løg, hvidløg og skalottelog. – Porrer og fennikel. – Selleri og knudekål. – Bladselleri. – Asparges. – Rabarber. – Kartofler. – Majroer og kålrabi. – Pastinak. – KRYDDERURTER OG SPISELIGE BLOMSTER – Et – og tårige krydderurter. – FRUGT – Frugttræer. – Æbler og pærer. – Blommer. – Ferskner og nektariner. – Citrusfrugter. – Figner og morbær. – Mispel og kvæder. – Nødder. – Hindbær, brombær og blåbær. – Jordbær.- Solbær og ribs. – Stikkelsbær. – Vindruer. – Meloner. – Kiwifrugt og passionsfrugt. – PLANLÆGNING & DYRKNINGSTEKNIKKER – Havens muligheder. – Styr på pladsen .- Naturligt inventar. – Forstå jorden. – Jorddækning, gødning og vanding. – Såning indenfor og udenfor. – Formering. – Valg af træformer og grundstammer. – Plantning og bestøvning. – Beskæring og formning af frugttræer. – Høst og opbevaring. – Drivbænke og solfangere. – Høst og opbevaring. – Ukrudt. – Året rundt i køkkenhaven. – Bibliografi – Register.