Beskrivelse
INDHOLD: Sauce med blommer og ketchup. – Cremet sauce. – Lyserød sauce. – Æggestand med muslinger og safran. – Æggestand med grøntsager. – Æggestand med fromage frais og krydderurter. – Frøsnapper med ketchup og parmesan. – Revne grøntsager. – Kage med syltede tomater, timian og basilikum. – Fromage Frais-snegle med rosmarin. – Små glas med peberfrugt i ketchup, hestebønner og baconchips. – Gazpacho. – Mimoseæg. – Tatar af avocado, rejer og agurk. -Grillede efterårsgrøntsager. – Bagte auberginer. – Stegte kartofler med krydderier. – Baskisk omelet. – Spaghetti med kødboller. – Ravioli med skinke. – Parisertoast. – Kyllingenuggets med grøntsager og ketchup. – Spid med marineret svinemørbrad. – Fars brød. – Revelsben i honningsauce. – Kalkunschnitzel med valnødder og ananas. – Små kyllinger med djævlesauce. – Kalvemørbrad med oliven og appelsin. – Kyllingebryst i sursød sauce. – Kalveruller med salvie. – Bøftatar med thai-sauce. – Søtunge på italiensk manér. – Wok med rejer, grønne bønner og peberfrugt. – Kæmperejer med lime. – Laks med sort sesam.