Beskrivelse
INDHOLD:Ernæringens grundprincipper. – Levnedsmidlernes kvalitetsklasser. – Levnedsmidlernes indbyrdes værdi. – Kålsorternes anti-ulcus.faktor. – Betain, runkelroens stof til beskyttelse af leveren. – Betanin, rødvedens antibakteriestof. – Artiskokkens fire stærke sider. – En ræddikekur for tarm, gade o lever. – Gulerod mod børneorm og spoleorm. – Kartofler og tomater, krampestillende. – Spinat stimulerer bugspytkirtlen. – Hvidløg reducerer kolesterol- og blodfedtniveauet. – Løgarterne og eres olier. – Opbygning af immunsysemet. – Komponent for vores sundhed. – Sådan virker fyldstofferne. – Hvordan galdesten opstår. – Fyldstoffer forhindrer overvægt. – Mineralske stoffer og vitaminer, som styrker modstandskraften. – Afgiftning og udrensning af slagger. – Biorytmer. Behandling ved hjælp af punkter og områder. – Fodrefelkszonemassage. – Rygreflekszonemassage. – Akupunktmassage. – Hjælp dig elv ved reumatisme. – Hjælp dig selv ved rygsmerter. – Hjælp dig selv ved fordøjelsesproblemer. – Hovedpine og migræne. – Søvnforstyrrelser, stress og nervøsistet. – Mental træning. – VEjrfølsomhed. Pollenallergi. – Det naturlige husapotek. Vigtige henisninger for ansvarsbevidste patienter. – Indbundet. – Illustreret med tegninger. – 342 sider. – Pænt eksemplar.