Beskrivelse
INDHOLD: Gratin med tomater, ris og pølse. – Gratin med blomkål og majs. – Krydret gratin med surkål. – Porregratin med pølse. – Aspargesgratin. – Grønsagsgratin med hakket kød. – Kartoffelgratin med brogede grønsager. – Gratin med kartofler og kål. – Gratin med æbler og kød.- Sellerigratin med skinke. – Clafoutis med grønsager. – Gratin med kartoffelmos. – Savoykål med hakket kål. – Svampegratin. – Kuller med spinatlåg. – Fiskegratin med grønsager. – Laksørred med tomater. – Krydret kartoffelkage. – Auberginegratin med risnudler. – Græs grønsagsgratin. – Rosenkålsgratin fra Bruxelles. – Italiensk gratin. – Svensk kålrabigratin. – Moussaka med courgetter. – Lasagne med spinat og ost. – Auberginevifter. – Grønsagslasagne. – Grønsagsgratin fra Middelhavet. – Pastagratin. – Gratineret broccoli. – Courgette-græskargratin. – Kartoffel-jordskokgratin. – Gratin med kinakål. – Hvidkålsgratin. – Gratineret rosenkål. – Fiskegratin med krydret skorpe. – Fennikelgratin med spørd speltskorpe. – Kartoffelgratin. – Tomatgratin. – Gratin med knudekål og pistacienødder. – Gratinerede rodfrugter. – Græskargratin med hamburgerryg. – Kartoffelgratin med nødder. – Gratin med linser. – Hurtig grønsagsgratin. – Tortellinigratin. – Pastagratin med kvark. – Gratin med grønkål. – Gratin med knudekål og courgetter. – Gulerodsgratin med tomater. – Bladbedegratin med spelt. – Gratinerede courgetter med sesamfrø. -.Kartoffel-spinatgratin med svampe. – Broccologratin. – Gratineret kinakål med fåreost. – Ostekartofler med krydderurter. – Gratin med æg og grønsager. – Cannelloni med grønsager. – Bulgurgratin. – Ordliste. – Register.