Hector Malot

Frændeløs

Bog

DKK 45,00

 

Handlingen foregår i Frankrig for et par hundrede år siden. . Remi er hittebarn, og da han er 8 år kommer ham, han tror er hans far til skade, og kan ikke arbejde mere. Så han sælger  Remi for at slippe af med ham. Den omrejsende gøgler Vitalis køber Remi for at han skal hjælpe ham, når de rejser rundt og optræder med hans tre hunde og hans lille abe. På et tidspunkt må Remi klare sig selv i et par måneder sammen med dyrene, fordi Vitalis bliver smidt i fængsel. Da møder han en engelsk familie med en meget syg dreng, som han underholder og bliver gode venner med. Det viser sig at familien for mange, mange år siden fik bortført deres ældste søn, og hvem mon det er ?

Varenr.: Bø-1 (9). -Klassisk børnebogsroman, der er bearbejdet   for børn og unge. – Selvlæsning  fra 10 år. – Indbundet. – 1985. –  124 sider – Pænt eksemplar med navn på titelblad. – 40 kr.

Disneys Bogklub - 1985

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: I landsbyen. – Hr. Vitalis og hans trup. – Den første forestilling. – På vandring. – Arthur og hans mor. – En lykkelig tid. – I sneen. – I Paris. – Hos gartneren. – Atter på vandring. – I minen. – Hjemme igen. – I London. – Brio lærer en ny kunst. – Flugtplaner. – Flugt og redning. – Slutning.