Beskrivelse
INDHOLD: Forskellige slags chili. – Grundlæggende arbejdssteknik. – Reje-, mynte- og chilisalat. – Tortilla- og chilisuppe. – Chilisuppe med oksekød. – Dampede chilimuslinger. – Rejer med chili og hvidløg. – Dybstegte wontoner med chilisambal. – Lukkede tortillaer fyldt med ost og chili. – Nachos med oksekød og chili.- Små masjfritter med chilisalsa. – Mexicansk dip med chilichips. – Laks med krydret chilipesto. – Dampet fisk med chilisauce. – Haj med grøn chilisalsa. – Kylling med chili og cashewnødder. – Kylling med mandler i chilisauce. – Kylling i kokos i grøn chilipasta. – Chilirevelsben med grønne bønner. – Lynstegt oksekød med chili i østerssauce. – Madras karry. – Koteletter med sur grøn chilisalsa. – Pizza med chili, tomat og spinat. – Chili con carne. – Lynstegt tofu og chili. – Krydrede grøntsager med kokosnød. – Kartofler med rød chili. – Chilifarserede peberfrugter. – Grønne limabønner i chilisauce. – Tomat- og chilisalsa. – Chili- og kokossalsa. – Grøn chilipickles. – Chili- og ingefærdip. – Chiligele med rød peberfrugt.