Beskrivelse
INDHOLD: Basisbrunch. – Pandekager med sirup. – French toast. – Hash browns. – Røræg, pølser og bacon. – Baked beans. – Marineret frugtsalat. – Kardemommescones. Texas spicy omelet. – Fuldkornsrugbrød. – Ciabattaboller med parmaskinke. – Bagels med røget laks. – Pocherede æg i ærter. – Chokolademuffins. – Mochaccino. – Café au lait. – Kold mokkadrik. – Æble- og mandelkage. – Venindebruch. – Carpaccio med trøffelolie og hvidløgscrostini.- Croque Madame. – Spansk tortilla. -Joredbærkoldskål. -Sommerbrunch. – Kiwi-smoothie. – Makrelmousse. – Avocado-mozzarellasalat på rugbrød. – Græsk yoghurt med bagt rabarberkompot. – Krydrede pølser med ahornsirup. – Kokosmuffins med marinerede sommerbær. – Italiensk brunch. – Ovnstegt sommergrønt. – Grønne asparges med parmaskinke. -Panetoneboller. – Appelsinsalat med fennikel. – Frokost. – Kyllingesalat med rød peber og blegselleri. – Grillet tun i marinade med melonsalat. – Chilikrydet ribbensteg. – Sveskerelish til blåskimmelost. – Kartoffelsalat med ansjoser. – Sprøde mandelbsiquits med chokolade.- Krydderglaseret skinke. – Karrysild med frisk koriander. – Laksetatar, – Frisk rabarbertrifli. – Røget lammekølle med timianrøræg. – Salat med pære og gedeost. – Lammefrikadeller med asiatisk agurkesalat. – STegt sild i lage. – Røget laks med spinatsalat og peberrodsdressing. – Vagtelæg med kryddermayonnaise. – Thai karrysild. – Hønsesalat. – Julefrokost. – Julesild. – Kyllingepostej med rødbedesalat. – Æbleflæsk. – Mørbradbøffer med bløde løg. – Æg med rejer og kaviar. – Rullepølse med løg og sky. – Frugtsalat med flødeskum og hakket chokolade. -gløgg med akvavit. – Småkager. – Konfekt. – Uindbundet. – Illustreret. – 127 sider. – Pænt eksemplar.