Ole Mahler

Bobbarækus Filiækus

DKK 50,00

Varenr.: Bø-3 (20). – Indbundet. – Aflangt format: 21 x 27 cm. –  1973 /2008. – Illustreret med farvetegninger af Ole Mahler. – 40 sider. – Pænt eksemplar. – 50 kr.

Billedbog  for små børn, der fortæller om den bornholmske troldunge Krølle-Bølle og hans lillesøster Krølle-Borra samt deres forældre Bobbarækus og Bobbasina. Hvorfor kaldes han for Krølle-Bølle ? Fordi han har en eneste krølle på hovedet og desuden én krølle på halen… og så er han en rigtig  lille bølle. Og så har han to horn i panden.

 

Eget Forlag - 2008

På lager

Beskrivelse

HANDLING: Der er mange flere trolde på Bornholm, end der er tilsammen i hele det øvrige Danmark. Den mest kendte af dem alle sammen er Krølle-Bølle, der er Bornholms nationaltrold. Hver nat kl 12 åbner Langebjerg sig, og så vrimler det med trolde. Engang fik Krølle-Bølle lov til at opleve øen på egen hånd. Det var han stor nok til, mente hans far, der er lige så tyk om maven som rundkirken i Olsker.

“Men pas på, mennesker og dyr er onde” advarede hans far. “Hvis de vil gøre dig fortræd, skal du bare råbe Bobbaraækus Filiækus ! Så kan ingen gøre dig ondt.