R. G. Grant

Antikapitalisme

Bog

DKK 75,00

Det økonomiske system, der dominerer den verden, vi lever i, kaldes kapitalisme. Ordet antikapitalist bruges til at beskrive personer, der er imod kapitalismens fortsatte vækst. I dag går kapitalisme og lgobalisering i større og større grad hånd i hånd, og det synes, som om der er flere og flere, der protesterer mod begge del. Bogen beskriver antikapitalistiske bevægelser og historien bag modstanden mod kapitalisen. Bl.a. socialisters og kommunisters forsøg på at udtænke alternative måder at styre økonomien og samfundet på. Den fortæller også, hvordan antikimperialististiske bevægelser og ungdomsoprøret i 1960erne har været grobund for nutidens protestbølger.

Varenr. 33.1-24. – Indbundet og med plastomslag. – 2003. –  Illustreret. – 64 sider. – Udgået, men pæn biblioteksbog. – 75 kr.

Forlaget Flachs 2003.

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Demontstranter på gaderne. – Kapitalismens opståen. – Den alternative version. – Kommunismen og Socialdemokratiet. – Den tredje verden og den nye venstrefløj. – Modstand mod den globale kapitalisme. – Ind i det 21. århundrede. – Vigtige årstal. – Ordliste. – Stikord.