Øystein Rottem

Til bords i Tivoli. 16 gode spisesteder og historien bag

DKK 85,00

Varenr.: NVo-3/64.1. – Indbundet. – Illustreret med farvefotos af Hans Ole Madsen. – 133 sider. – Pænt eksemplar. – 85 kr.

Tivoli er ikke bare et forlystelsessted, men en institution  hvor folk er kommet i over 160 år for at more og hygge sig. At forestille sig København uden Tivoli er næsten en umulig tanke. Mad og drikke har altid været en naturlig bestanddel  af Tivoli, men man startede i det små. I åbningsåret var der kun et sted, der serverede varm mad, mens der til gengæld var rigelig adgang til drikkevarer  – med og uden alkohol.

Bogen giver en beskrivelse af  16 spisesteder  og historien bag dem.

Aschehoug - 2004

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Grøften. Gæstebud i grøftekanten.  – Paafuglen. fortidsminder i væggene.  – Café Ketchup. Ketchup i divanen.  – Café Ultimo Italiensk for viderekomne. – Færgekroen. Høj stemning ved stille sø.  – Det Kinesiske Tårn. And i tårn –  Divan. Valuta for pengene.  -Fregatten sct. Georg III. Til bords om bord. – Søcaféen. Kartofler ved søkanten. – The Paul. Luksus i glashus. – Valhal. I valkyriers varetægt – Promenaden. Rock til barbecue. – Nimb.  Traditionens tempel . Balkonen. Mad og musik på balkonen. – La Crevette. I fru Louises ånd.  – Perlen. Den ægte vare. –  Oversigtskort. – Øvrige restauranter.