Tilbud

Knudsen, Anne-Mette

Seværdigheder i og omkring Horsens.

Bog

DKK 65,00 DKK 45,00

Varenr. 46.4 Horsens. – Uindbundet. – 2007. -. Illustreret. – 60 sider. – Pænt eksemplar. – TILBUD 45 DKK

Uanset, om man er turist i sin egen by, eller om man kommer til Horsens som egentlig turist, er der mange seværdigheder at yde på i Horsens og omegn. Eksempelvis er der mange naturstier for cyklister og dem, der foretrækker at vandre rundt i omegnen og se på naturen. Blandt andet er mange af de gamle privatbaner, der var smalsporede, i dag lavet om til asfalterede stier, som er ideelle for gående og cyklende at færdes på, og som i nogle tilfælde fører helt til Silkeborg. Enkelte seværdigheder i Silkeborg er derfor også omtalt i bogen.

Desuden omtales  en række større gårde, der ligger smukt i det bakkede østjyske landskab, der er en seværdighed i sig selv.

Forlaget Horsnæs 2007.

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Bynavnet Horsens. – Kort om Horsens historie. – Turistbureauet. – Seværdigheder i Horsens. – Gamle bygninger. Industrianlæg m.m. – Huse og herregårde. – Arkiver og museer. – Arrangementer og underholdning. – Grønne områder. – Vand. – Skulpturer. – Gallerier. – Andre seværdigheder. – Seværdigheder omkring Horsens. – Boller Slot. –  Vær Kirke. – Peder Schumacher Griffenfeld. – Serridslevgård. – Hanstedgård/Hansted Kloster. – Sporet ved Stenderup.   – Spaniolergraven. –  Naturen i området. – Naturstien Horsens – Silkeborg: Danmarks smukkeste jernbane, Urup Herregård, Silkeborg Bad, Ottehøje, Vestbirk Kraftværk. – Husodde, Vær og Søvind. – Nørrestrand. – Tamdrup Kirke. – Register.