Instruereret af Jerry Schatzberg

Panik i nåleparken

Film

DKK 45,00

Varenr.: Dvd.3 (11)

Amerikansk, autentisk drama fra 2013

Instruktør: Ron Howard

Spilletid: 113 minutter

Medvirkende: Chris Hemsworth og Daniel Brühl m.fl.

Med danske undertekster

 

1971 og 2002

På lager

Varenummer (SKU): Dvd.3 (11) Varekategorier: , , Tags: , , , , , , , ,

Beskrivelse

HANDLING: På Manhattan ved 71. Gade på Westside ligger Sherman Square. Området kaldes for Nåleparken og er et usselt tilholdssted for narkomaner, ludere, småsvindlere, alkoholikere og andre skæve eksistenser.

Det er her, at Helen møder Bobby, da hun kommer til byen for at studere kunst. Hun er en ganske almindelig pige fra landet, og hun hører derfor ikke til dem, som man ville forvente at møde med en sprøjte i armen. Men så snart Helen har forelsket sig i Bobby, drages hun ind i mareridtet, og fra den første sprøjte er der ikke langt til det første samleje mod betaling.

Pludselig slår politiet til og snupper bagmændene bag salget af narkotikaen, og dermed bliver der mangel på narko i Nåleparken. De desperate jager heroin og er parate til at gøre hvad som helst for at få deres fix. Der er panik i Nåleparken !

Da filmen blev vist første gang i 1971 , var den så rå og realistisk, at den blev forbudt i England. Først mere end 30 år senere kunne den frigives i den oprindelige og uklippede version, men med en aldersgrænse på 18 år.

Filmen blev nomineret til De Gyldne Palmer i Cannes.