Beskrivelse
INDHOLD: SMÅRETTER: Pære-parmesansalat med julesalat og valnødder. – Æble, rødbede og fennikel-salat med roquefort. – Coleslaw med æble. – Æble-pastinak-suppe med timian. – BAGVÆRK: Pære-chokolademuffins. – Krydrede æblemuffins. – Sneglekage med æble. – Cookies med æble. – Nøddebar med æble og figen. – Krydret æblekage. – Æble-gulerodsbrød med valnødder. – Sød mørdej. – TÆRTER OG PIER: Klassisk æbletærte. – Tarte tain. – Pære-mandetærte. – Hollandsk æblepie. – Blandet æblepie. – Æblestrudel med praline. – DESSERTER: Æblesmuldrekage med brombær. – Brown Betty med æble og tørrede tranebær.Pære cobbler. – Clafoutis med pære, figen og mandleer. – Bagte æbler og pærer med tørret frugt, honning og hasselnødder. – Rødvinspocherede pærer. – Krydret pæretrifli. – Æble-pærechutney med ingefær. – Æble-rødløgschutney med tørrede kirsebær. – Bagt pærerelish. – Æblegelé. – Æble-tranebær-sauce. – Æble-græskar-syltetøj. – Æble-brombær-syltetøj. – Æblesmør. – – Indbundet. – Illustreret. – 64 sider. – Pænt eksemplar.