Nørholm, Elise H.

Hvidløg – en opskriftsbog.

Bog

DKK 75,00

Hvidløg er blevet dyrket i århundreder og er for mange uløseligt forbundet med sydens landkøkken, men er ikke mindst kendt for sine helsebringende virkninger. Hvidløg skaber stærke smagsoplevelser på grund af den kraftige og meget genkendelige aroma og bliver betragtet som en af de fineste kulinariske ingredienser. Bogen indeholder opskrifter på såvel supper, fisk-, kød- og vegetarretter med hvidløg, og der indledes med et afsnit om de forskellige typer hvidløg, og hvordan man behandler og tilbereder hvidløg.

Ascehoug Dansk Forlag, 1998.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD: Forskellige slags hvidløg. – Grundlæggende arbejdsteknik. – Kold tomat- og hvidløgssuppe. -Løg- og hvidløgssuppe. – Fiskesuppe med hvidløg. – Dip med hvidløg og chili. – Guacamole med hvidløg. – Peberfrugt- og hvidløgssalat. – Kulmule i vin- og hvidløgssauce. – Helleflynder med hvidløgs- og tomatsauce. – Ovnbagt fisk med hvidløg. – Rejer med hvidløg i tarteletter. – Hvidløgssauterede kammuslinger og rejer med krydderurter. – Hvidløgsgratinerede muslinger. – Saté med svinekød, hvidløg og jordnødder. – Stegt lammekølle med bønner og hvidløg. – Kanin med hvidløg og timian. – Kylling med hvidløg. – Lammekam med sprød hvidløgsskorpe. – Hvedekorn med hvidløg og fennikel. – Pasta med hvidløgsgrønsager. – Spaghetti med hvidløg og olivenolie. – Pizza med skinke og hvidløg. – Risotto med asparges og hvidløg. – Lasagne med aubergine og hvidløg. – Grønsagspaella med hvidløg. – Ravioli med græskar og hvidløg. – Auberginecreme med ovnbagte hvidløg. – Kartoffelmos med hvidløg. – Bønner med tomater og hvidløg. – Mexicansk tamalepie med bønner og hvidløg. – Ratatouille. – Omelet med kartofler og hvidløg. – Gratinerede tomater med hvidløg. – Løg- og hvidløgstærte.- Spaghettisquash med hvidløgssmør.- Indbundet. – Illustreret. – 64 sider. – Pænt eksemplar.