Fulder, Stephen.

Hvidløg. Et naturprodukt, der styrker hjerte og kredsløb. Anvisninger og kure.

Bog

DKK 45,00

Varenr. 61.55 –  Uindbundet. – 1990. – Illustreret. – 112 sider. – Som ny. – 45 kr.

Menneskeheden og hvidløget har et langt og lidenskabeligt forhold bag sig. Hvidløg har i den dyrkede form brug for mennesket til at sikre dets opformering. Men mennesket har lige så stort brug for hvidløg til at sikre sit helbred, sit velvære og sit vigør. Går man tilbage i fortiden, vil man finde hvidløg alle vegne. Små lerfigurer forestillende hvidløg er blevet fundet i seks tusinde år gamle ægyptiske grave.

I kong Tutankhamons grav lå der seks tørrede hvidløg, som sandsynligvis var lagt der for at sikre ham den nødvendige kost under hans lange rejse gennem underverdenen. En 3500 år gammel, ægyptisk papyrus opregner 22 hvidløgsopskrifter til helbredelse af f.eks. maveinfektioner, bylder, fysisk svækkelse og betændte kirtler. Forfatteren beskriver desuden, hvordan hvidløg i nutidige sammenhænge kan være en hjælp til selvhjælp. På baggrund af en beskrivelse af hvidløgets virkninger på især hjerte og kredsløb, giver han en enkel metode til at bevare sundheden.

- Oversat fra engelsk af Jan Hansen.

Forlaget Hovedland 1990.

På lager

Varenummer (SKU): 61.55 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Hvidløg mod hjertesygdomme. – Om at forstå hjertesygdommene. – Hvidløg og kolesterol. – Hvordan hvidløg fortynder blodet. – Hvidløg og den almene omsorg for hjertet. – Hvidløgs andre virkninger. – Med åbent hjerte. – Råvarer og tilberedning af hvidløg. – Hvidløgs historie i korte træk. – Bøger om hvidløg og dets anvendelse i madlavningen. – Udvalgte videnskabelige arbejder om hvidløg. – Stikordsregister.