Beskrivelse
INDHOLD: Brunch. – Frugtskål. – Grapefrugt. – Florentinerlaks. – æg og bacon. – French toast. – Blåbærmuffins. – Frokoster. – Sprød salat og tranebær. – Chilideller med tomatsalsa og ris. – Pouissin med mangochutney og salat. – Hummerhaler i kokotte med hvidløg. – Bønnesalat med kylling, rucola og ananas. – Rejesuppe med fersken. – Varm pastasalat med laks og rucola. – Polenta på sprød salat med melon. – Pandekager med fyld. – Caesar’s salad. – Frokostbuffet. – Rejer i flok i citron-julienne og dild. – Grilled chicken salad. – Chefs salad. – Culotte med honningprer. – Pastasalat Olsen. – Kyllingelår og mundrette børnesnacks. – Ostedruesalat. – Forretter. – Dampede muslinger med urter. – Italiensk tomatsalat. – Ristimbale med spinat, rejer og laks. – Asparges med laks. – Hovedretter. – Wienerschnitzel .- Helstegt svinemørbrad med champignonsauce. – Kotletter i låg med garni. – Hjerter i chili. – Skipperlabskovs. – Desserter. – Ananas i karamel med dejlig is. – Rødvinskogte finer med vanillekvark. – Bærcoulis med sorbet. – Klar suppe med boller og ris-timbale. – Oksekød i peberordssauce. – Is med syltede frugter. – Blinis med kaviar og kvark. – Vagtler med grove rodfrugter. – Ostehvidløgsbrød. – Bruscetta. – God kaffe. – Mælkecreme og rørsukkerknalde. – Banankage med appelsin og kakao. – Appelsiner i mundrette stykker. – God te med og uden citron. – Toast med leverpostej og agurk. – Bagels i alle afskygninger. – Den vrede kones pasta. – Løgsuppe. – God nat. – Noget om.- Uindbundet med spiralryg. – Illustreret. – 135 sider. – Pænt eksemplar.