Elly Møller Hansen

Eventyret om Krible og Krable

DKK 47,00

Varenr. : Bø-2 (38) – Indbundet . – 2006.  – 58 sider. – Illustreret med farvelagte tegninger af Irene Caspersen. – Pænt eksemplar. – 47 kr.

I “Eventyret om Krible og Krable” fortælles om lus, og hvordan man kan bekæmpe dem på en god og miljøvenlig måde. De to lus, Krible og Krable, undgår med nød og næppe at blive fanget, og de opdager, at de er modstandsdygtige over for lusemidler. Men så sker der noget, der får alvorlig betydning for Kribles og Krables liv.

Bogen indeholder en quiz om lus og deres bekæmpelse, som børn og voksne i fællesskab kan forsøge at besvare.

Bogens forfatter er  uddannet agronom fra Den Kongelige Veterinær og Landbohøjskole.

Pediculus - 2006

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Vi møder Lulu og de to små fyre Krible og Krable. – Krible kommer væk fra Lulu og møder en sød, lille lusepige. – Krible opdager, at han er modstandsdygtig. – Krible kæmper for at komme hjem til Krable. – Krible og Krable bliver glade for, at Lulus far er punkteret. – Krible og Krable kommer med Lulu på hyttetur. – Vi møder Marit og hendes to piger Lykke og Lærke. – Marit får syv med et smæk og bliver kæmmet. – Marit finder ud af, at lus kan være modstandsdygtige. – Hvad der videre hændte Krible og Krable. – QUIZ: Svar på quizzen: Er du  dus med lus ? – Lus på nettet.