Knudsen, Harris

Dukkehus-billeder. Lav dem selv

Bog

DKK 85,00

Billeder hører til i et dukkehus. Og selv om man kan købe mange udmærkede billeder, er der flere muligheder og en masse sjove timer, hvis man vælger selv at fremstille sine billeder. Og det er lige meget, om man vælger et rigtigt maleri eller får et papirbillede til at se ud, som det er ægte kunst. Det kan være små fotografier i en ramme på kommoden, store fotografier på væggen m.m. Man kan anvende gamle familiefotos, printe dem ud i miniature-størrelse og sætte dem i små rammer. Her i bogen er det først og fremmest malerier og grafik, det handler om, men mange af ideerne kan også bruges til andre billeder. Bogen giver vejledning i fremgangsmetoden af billeder til dukkehuset. Det gælder blændrammen med rigtige trælister, skærekasse, og der findes insturktive tegninger af , hvordan arbejdet rent praktisk skal gøres.

Varenr. 79.32-24. – Uindbundet og med plastomslag. – 2008. – Illustreret. – 67 sider. – Udgået,  men pæn biblioteksbog med stregkode på bagsiden. – 85 kr.

Books on Demand 2008

På lager

Varenummer (SKU): 79.32-24 Varekategorier: , , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Dukkehus-billeder. – Blændrammen. – Værktøj til blændrammer. – Skærekasse. – Samling af blændramme. – Samleplade. – Nye og gamle samlemåder. – Lærred. – Montering. – Grunding. – Billeder. – Krakelering. – Rammer. – Moderne rammer. – Ophæng. – Passepartout. – Staffeli. – Slut.