Sherryl Jordan

Denzils bjørnerøveri

DKK 50,00

Varenr. Bø-9 / Skøn10. – Indbundet. – 201 sider. – Pænt eksemplar. – 50 DKK

Eventyrroman for børn fra 10 år om troldmandslærlingen  Denzil, der lever i middelalderens England. Ved hjælp af en hellig medaljon og tidsmagi tryller han sig frem til nutidens New Zealand, hvor pigen Samanta bor hos sin familie.

Denzil har reddet en såret bjørneunge fra et omrejsende marked, men han tør ikke tage hjem til sin læremester troldmanden Valvasor med bjørneungen, så Denzil håber, at Samanta vil hjælpe bjørneungen med at få dyrlægehjælp.

Oversat af Lene Gulløv

Den Faktyrlige Bogklub - 2002

Ikke på lager

Beskrivelse

HANDLING: Denzil lever i middelalderen og er troldmandslærling hos den store troldmand Valvasor. Denzil har alvorlige problemer, for Valvasor er vred over, at han bruger sin trolddomskunst uden at overholde De Store Love. Så da Denzil redder en såret bjørneunge fra et omrejsende marked, tør han ikke tage hjem til Valvasor, men bruger i panik en hellig medaljon og tidsmagi til at bringe sig selv og den sårede bjørn til nutiden.

Han ender hos familien MacAllister i New Zealand, og datteren Samanta er glad for at Denzil igen. Men hvordan skal de to børn skjule en bjørn eller skaffe dyrlægehjælp til den uden at få problemer med myndighederne ? Og hvad er det for noget med at flere kæledyr forsvinder på mystisk vis fra området ? Hvem stjæler dem , hvor forsvinder de hen ? Og hvad skal der blive af Denzil og bjørnen, hvis de ikke kan vende hjem til troldmanden Valvasor i Denzils egen tid ?