Sherryl Jordan

Denzils dilemma

DKK 50,00

Varenr. Bø-9 / Skøn 5. –  Indbundet. – 2001. – 145 sider. – Pænt eksemplar. – 50 DKK

Enventyrroman  for børn om troldmandslærlingen Denzil, der bor i en middelalderlandsby i England. – Selvlæsning fra 10 år.

Den Faktyrlige Bogklub - 2001

På lager

Beskrivelse

HANDLING: Denzil er troldmandslærling i en landsby i England i middelalderen. En dag ved juletid beslutter han til at trylle sin veninde Samanta hen til sig, så hun kan redde ham ud af en slem knibe. Samanta lever i vores tid i New Zealand, hvor det er sommer og varmt ved juletid, og hun står med bare fødder og er ved at prøve sit englekostume til skolekomedien, da hun bliver tryllet tilbage i tiden.

Hun ankommer derfor til den snedækkede middelalderlandsby med med bare fødder og iklædt sit englekostume. Hendes ankomst skaber stort postyr i Denzils landsby, for de tror , at hun er en rigtig engel. “Englen” giver anledning til en del misforståelser blandt de overtroiske landsbyboere, for de vil have Samanta til at udføre alle mulige mirakler.

Samanta er dog ikke vildmed rollen som engel, men må spille den, mens Denzil bliver viklet mere og mere ind i sit eget trolddomsnet. Og det bliver ikke bedre af, at Denzil , som er god til at trylle sig om til forskellige dyr, ikke helt har lært de større trolddomsformularer endnu. Samanta vil meget gerne hjem til sin familie og sin egen  tid inden juleaften, men Denzil har brug for hende , og desuden har han svært ved trolddomskunsten “at sende tilbage”. Denzils læremester – den store troldmand Valvasor – og den gamle troldkvinde Moder Viis må gribe ind.