Beskrivelse
INDHOLD: Adventskage med æbler og kanel. – Appelsin og fennikelmarineret laks. – Aspargessuppe med fjordrejer. – Bagt torsk med ostesauce og peberrod. – Basilikum- og limemarineret kyllingebryst med safranris og broccoli. – Benløse fugle med vilde ris og bagte rodfrugter. – Blinis med peberfrugtrelish. – Chili con carne. – Dips til snack. – Dogme æblekage. – Dressinger. – Durumhvedeboller med diverse fyld. – Fastelavnsboller. – Fiskesuppe med brosme og tigerrejer. – Fyldte blåmuslinger. – Gratineret danbo med ahornsirup. – Grissini. – Grønsagsomelet med ost. – Havkat med friske krydderurter. – Havtaskekæber med grøn kartoffelsalat. – Helstegt berberiandebryst med gulerodsmousse og kantareller. – Hønsesalt til påskefrokosten. – Indisk vintersuppe. – Kartoffelkager med purløg og parmesanost. – Kogt torsk med det hele. – Kold kalveculotte med kartoffelsalat. – Kylling i karry. – Lasagne med svampe og spinat. – Mandelkager. – Pasta carbonara. – Pasta med laks, asparges og spinat. – Perlehøne med brombærsauce og urter. -Picnicbrød. – Poussin med sprød salat og syrlig relish. – Lammeculotte med krudderurteris, radicchio og rosmarinsauce. – Rustik blomkålssuppe med chili, ærter , tomat og ost. – Rødvinskogte pærer med marcipan, chokolade og vaniljeis. – Seafood risotto. – Spaghetti bolognese eksklusive. – Spidskål med kylling. – Spærngt kalveryg med stuvet spidskål og chiligpigment. – Stegt flæsk med persillesovs og nye kartofler. – Strudsefilet med grøv rødkål og bagt kartoffelsalat. – Svinemørbrad med protvin, æbler og svesker samt valnødder. – Tomatpandekager med kylling og tomatsalat. – Tomatsuppe med chili og hvidløg. – Tranebærost med syltede valnødder og appelsin. – Vegetarpizza. – Vinterwok. – Årstidsburger.