Alice i Eventyrland

Film

DKK 45,00

Dvd. – Engelsk eventyrfilm for børn og voksne 1999, baseret på Lewis Carrol bog ” Alice’s Adventures in Wonderland” fra 1865.

Med danske, norske, svenske og finske undertekster.

Instrueret af Nick Willing.

Produceret af Dyson Lovell.

Manuskript af Lewis Carrol og Peter Barnes

Varighed: 2 timer og 10 minutter.

Medvirkende: Tina Majorino, Whoopi Goldberg, Ben Kingsley, Christopher Lloyd, Peter Ustinov,

Ken Dodd, Robbie Coltrane, Gene Wilder m.fl.

NBC Entertainment. – Hallmark Entertainment

Varenr: Dvd-1. – Pris: 45 kr.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

Den lille Alice keder sig på en skovtur med sin søster, da hun pludselig får øje på en lille talende kanin og vælger at følge den ned i dens hul.

Hun falder ned gennem hullet i lang tid og havner i et mystisk land, hvor alt kan ske.

Her oplever hun alle mulige og umulige ting: At vokse og krympe alt efter hvad hun indtager, at svømme i sine egne tårer, ser et hus med kaos hvor kokkepigen kaster med potter og pander, en baby, der forvandles til en gris, en kat, der kan blive usynlig og meget mere.

Alice rejser i hele Eventyrland, hvor hun møder en lang række af bizarre mennesker og udfordringer. Alice har først problemer med at holde sin egen størrelse, mens hun forsøger at gå gennem en lille dør, der fører til en smuk have, til sidst vokser hun massivt og oversvømmer rummet hun er i med sine tårer, før hun krymper til størrelsen af en mus. Hun møder Mr. Mouse og hans venner, der deltager i en Caucus Race, hvor alle vinder. Alice møder den hvide kanin igen der leder hende til hans hus.

Historien slutter med, at Hjerter Knægt anklages for tyveri af kager – og Alice vågner under et træ tilbage på skovturen.