The Edge of Love

Film

DKK 40,00

Dvd med engelsk drama 2007

Instruktør: John Maybury.

Spilletid: 1 time og 45 minutter

Medvirkende: Keira Knightley , Sienna Miller, Cillian Murphy og Matthew Rhys

Varenr: Dvd-1.

Med danske undertekster.

Pris: 40 kr.

På lager

Varenummer (SKU): Dvd-1.33 Varekategorier: ,

Beskrivelse

HANDLING: Historien er løst baseret på virkelige begivenheder og virkelige mennesker, baseret på  Dylan Thomas’ ‘bog  ” En Farm, to Mansions og en Bungalow”

Den fiktive historie handler om den berømte, walisiske digter, Dylan Thomas, hans kone Caitlin MacNamara og deres gifte venner.

Vera Killick er aldrig rigtigt kommet sig over sin romance med Thomas, på trods af at han har giftet sig med Caitlin, og hun selv har giftet sig med William. Med 2. Verdenskrig hængende over hovedet og William indkaldt til hæren roder karakterne sig ud i kærlighed, utroskab og farer, mens deres liv bliver uigenkaldeligt sammenkædet.

William (nu kaptajn), arret af rædsler krigen, vender til sidst hjem, hvor Vera opdager hans følelsesmæssige distance og ustabilitet, William har på sin side mistanke om sin kones utroskab med Dylan Thomas og konfronterer hende med dette.   Vera erkender det og fortæller også sandheden til Dylan Thomas’ hustru, Caitlin.

En aften har kaptajn William fået for meget at drikke, og i sin fuldskab giver han udtryk for vrede over situationen, mens Dylans venner er til stede. De kommer samtidig med deres uvidende bemærkninger om krigen, Derfor vandrer William vandrer rundt ude i natten og affyrer flere skud mod Dylan Thomas’ hus, men han rammer ikke nogen. Vera formår at tale ham ned, og næste morgen synes han at være sig selv igen, men bliver snart arresteret og stillet for retten for skudepisoden.

Under retssagen vidner Dylan mod William ved at overdrive fakta, og fortæller derfor, at William havde haft til hensigt at dræbe ham, hans kone og hans barn. Juryen finder dog William uskyldig i mordforsøg, og han vender hjem igen og accepterer sin nye rolle som far, og han og Vera tilgiver hinanden. Vera genoptager venskabet med Caitlin, men taler aldrig mere med Dylan, da hun er ude af stand til at tilgive ham for at have vidnet falsk mod sin mand.