Cato Thau-Jensen

Et hjem med gevær

DKK 50,00

Varenr. 99.4 / H.16 – Uindbundet. –  2007. – Illustreret med tegninger af forfatteren (= Cato Thau-Jensen) –  53 sider. – Pænt eksemplar. – 50 DKK

Bogen er for både voksne og børn (  fra 11 år), og  den  beskriver på humoristisk vis  forfatterens egen barndom  i en småskør familie, hvor faren var tandlæge og moren uddannet inden for grafisk design.

 

Dansklærerforeningens Forlaqg - 2007

På lager

Beskrivelse

” Da jeg var 5 år, bed jeg tungen halvt af. Det skete i børnehaven. Jeg sad oppe i rutschebanen. Det var forår, og det blæste i de nyudsprungne kastanjetræer. Rutschebanen var det højeste punkt på legepladsen, og derfra kunne jeg se alle de andre børn, en af dem kiggede op på mig. Da jeg satte fra og begyndte at glide ned, rakte han tunge af mig. Jeg rakte tunge tilbage, og da jeg nåede ned i sandkassen, klappede tænderne sammen, Jeg mærkede en skarp, varm smag fylde munden, og de andre kom løbende og slæbte mig hen over fliserne … og ud på børnehavens toilet … Min far var tandlæge. Han mente nok, han kunne sy min tunge på igen med sine store ravgule fingre som smagte af tobak. Han prøvede først at sy min tunge fast to gange, inden jeg kom på hospitalet. (s. 7 – 8)

INDHOLD:  Tunge. – Frø. – Værelse. – Klinik. – Voliere.- – Dyr. – Tænder. – Doris. – Nytår. – Javid. – Besøg. – Konfirmation.