Troloki Nath Sharma

Wu Song.

Bog

DKK 75,00

Varenr.: Skøn-73.Uindbundet. – 1988. –  Illustreret med sort-hvide tegninger. – 83 sider. – Format: 25 cm x 22 cm. –  Pænt eksemplar med navn på titelblad. – 75 kr.

Den eventyrlige beretning om de gamle , kinesiske helte blev i årenes løb samlet til en roman under titlen “Fortællinger fra Moserne”. Beretningen  om Wu Song genfortælles her , fordi helten “Wu Song” er den helt  i kinesiske eventyr  og fortællinger, som kineserne holder mest af, da han optrådte  som en helt , der forstod at sno sig ud af de mest umulige situationer.

Bogen kan læses af både voksne og børn fra 12 år .

 

Kinsopan - 1988

På lager

Beskrivelse

HANDLING: Kort før det Nordlige Song dynastis fald i 1127 sluttede 108 brave mænd og kvinder sig sammen i et hemmeligt broderskab i det nordlige Kina. Deres tilholdssted var et afsidesliggende bjerg i et sumpet område et sted i den nuværende Shandong provins. Hver især var de på flugt fra korrupte embedsmænd, en uretfærdig dom eller andre uhelidge omstændigheder. Beretningerne om de Robin Hood-agtige heltes oplevelser og bedrifter gik fra mund til mund og blev snart godt stof for gøglere og professionelle historiefortællere rundt om på markedspladserne i Kina.