Beskrivelse
INDHOLD: Lidt om ernæringsterapiens historie. – Ernæringsterapiens rolle. – Spis godt og brug tilskud. – Kosttips. – Er en sund kost dyr ? – Hvad har vi brug for fra maden ? – Økologiske fødevarer. – Specialkost. – Friske og sunde fødevarer. – Forgiftning. – Om antioxidanter. – Besøg hos en praktiker. – Sådan tages tilskud. – Sådan laves tilskud. – Styring af din behandling. – Hvor længe er det om at virke ? – Oversigterne. – Sådan bruges denne del af bogen. – Vitaminer. – Vitamin A. – Vitamin B1 – Vitamin B2 – Vitamin B3 – Vitamin B5 – Vitamin B6 – Folinsyre. – Vitamin B12 – Vitamin C – Vitamin D – Vitamin K – Biotin. – Inositol. – Cholin. – Mineraler og sporstoffer. – Kalcium – Jern. – Magnesium. – Zink. – Bor. – Kobolt. – Fosfor. – Molybdæn. – Selen. – Andre nyttige tilskud. – Aminosyrer. – Alger. – Biprodukter. – Levende bakterier. – Bifidus. – Acidophilus. – Hvidløg. – Essentieelle fedtsyrer. – Natlysolie. – Fiskeolier. – Tilskud for alment godt helbred. – Selvhjælp mod sygdomme. – Forebyggelse og behandling af kræft. – Lev længere. – Find din naturlige vægt. – Styrk din hukommelse. – Gør noget ved stress. – De ældre. – Litteratur. – Register