Christian Rimestad og Jens Julius

Til vor lille gerning ud… – dansk kirkeliv i Julius’ streg

DKK 85,00

Varenr.21.6 – Uindbundet. –  2014. – Med sort-hvide og farvetegninger af Jens Julius. – 119 sider. – Pænt eksemplar. – 85 kr.

Et par hundrede danske kirker skulle måske lukkes. Det forklarede kirkeministeren i 2013, og det bragte bladtegneren Julius på banen. For hvis kirkerne skal lukkes,  ”hvor er Gud så flyttet hen ? ” Den danske kirke med al dens farverige liv har været genstand for Julius’ informative og ofte humoristiske tegninger med tekst  til aviserne i flere årtier, og bogen bringer et udvalg på lidt mere end 100 af dem.

Bogens indledning fortæller om tegneren Julius og hans inspiration til de mange tegninger om politik, religion, sex og hverdagen.

Forlaget Mikro - 2014

På lager

Beskrivelse

INDHOLD:  Velkommen i Julius’ verden. – Det tegner jeg ! – Politik, ja og… – Engelske Giles. – Julius i tusindtal. – Dødfødt på forhånd. – Første skoledag. – På fuld tid. – Julius i udlandet. –  Dagens gang. – Hænderne op. – Muhammed på afveje. – De gode emner. – Pia Kjærsgaard og tapetet. – På sexklinik. – Julius i samlet udgave. – Og så over til tegningerne !