Brødrene Grimm

Snehvide og to andre eventyr

DKK 45,00

Varenr. Bø-4 (12) – Indbundet. – 76 sider. – Billedbog i stort format. . –  Med tegninger af Svend Otto S. – Specialudgave fra Sigurd Müllers Vinhandel A/S, 1979.  – Med spor efter navn på titelbladet. – 45 DKK

Bogen indeholder eventyrene ”Snehvide”, ”Den bestøvlede kat” og ”Den tapre skrædder” , der er genfortalt og bearbejdet for børn fra 5 år.

Sigurd Müller Vinhandel A/S - 1979

På lager

Beskrivelse

INDHOLD:

Snehvide

Eventyret handler om jalousi og rivaliseren mellem den onde stedmor og steddatteren Snehvide. Hendes rigtige mor, Dronningen,  dør ved Snehvides fødsel, og den nye dronning opfatter sig selv som den smukkeste af alle, spejler sig evig og altid. Men Snehvide er allerede som barn meget smukkere, og stedmoderen sender hende derfor ud i skoven, for at hun kan dø. Men heldigvis kommer hun til en hytte, hvor der bor syv dværge.

Den bestøvlede kat

En møller  ligger for døden, men han har ingen arv at give sin søn.  I stedet  får han sin fars gamle kat, der ikke er helt almindelig, da den kan tale , bærer lange støvler og har magiske evner. Da møllersønnen bliver  forelsket i den smukke prinsesse, er der ikke meget håb om, at han vil kunne gifte sig med prinsessen, men så  går hans bestøvlede væbner  og kat til kamp for kærligheden.

Den tapre skrædder

Eventyret handler  om skrædderen, der med ét smæk slår syv fluer ihjel, hvorefter han stolt broderer “syv med ét smæk” på sit bælte. Herefter går han ud i verden for at prale med sin stolte bedrift , og han  overvinder både  kæmper og fabeldyr for til sidst at få prinsessen og det halve kongerige.