Tilbud

Malmskov, Kasper , - Petersen, Tobias.

Poker. Regler, værktøj, strategier.

Bog

DKK 120,00 DKK 95,00

Poker er et spil, der kan læres af alle. Til forskel fra mange andre spil er reglerne nemlig meget enkle, og man kan derfor hurtigt komme i gang med selve spillet. Men man skal ikke lade sig narre. Selv om reglerne er enkle, er poker et kompliceret spil, som er fyldt med udfrodringer. Bogen giver et indblik i nogle af de strategier og overvejelser, som en pokerspiller må forholde sig til undervejs i spillet. Bogen henvender sig til begyndere og let øvede spillere, der vil lære de grundlæggende begreber og strategier som spillets regler, position, bluff og pokerens matematik. Bogen kan imidlertid også læses af øvede spillere, der ønsker at forbedre deres spil, og derfor er et afsnit tilføjet om bankroll-management, typer og spillestile samt strategier for turneringsspil og cashgames.

Varenr. 79.47-29.- Indbundet. – Illustreret. – 209 sider. – Udgået, men pæn biblioteksbog med stregkode på bagsiden. – 120 kr.- TILBUD  95 kr.

Lindhardt og Ringhof 2005.

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: KOM GODT I GANG: Hvad er poker? – Sådan kommer du i gang. – REGLERNE: Grundlæggende regler. – Fixed Limit Texas Hold´em. – No Limit Texas Hold´em. – 7 card stud. – Omaha. – STRATEGI OG PSYKOLOGI: Position. – Bluff. – Matematikken i poker. – Typer og spillestile. – Psykologi. – Bankroll-management. – CASHGAMES OG TURNERINGER: Cashgames. – Turneringsspil. – Sit and Go-turneringer. – ORDBOG OG LITTERATUR: Rekordbog. – Litteratur og hjemmesider. – Register. – Om forfatterne.