Wetterslev Frederiksen, Malle

Perler på en tråd

Bog

DKK 45,00

Til fremstilling af bogens modeller kræves kun nogle få materialer og redskaber, der alle er nemme at få fat på. Perler findes i et utal af forsk. materialer og størrelse samt prisklasser, og det kan være flot at blande f.eks. perler af glas og plastic i forsk. størrelser og farver. Glasperler har dog det flotteste skær, hvis de skal bruges i en krans. Mange steder i bogens opskrfter anvedes prismer, der også kan fås i både glas og plastic. Materialer til smykker er bl.a. smykkewire, der fremstikllet af helt tynde metaltråde, der er spundet sammen ligesom en stålwire og derefter plasticbelagt. Wiren er meget fin og stærk til eksempelvis fingerringe, armbånd og halskæder. Den holdes sammen med wireklemmer, som er små metalringe, der trækkes på smykkewire og klemmes sammen med en tang. Desuden får man brug for lukketøj til armbånd og halskæder, og hårbøjler, hårkamme og hårspænder, der kan pyntes med perler som vist og forklaret. Bogen indeholder anvisninger og illustrationer på lysestager og lysemanchetter, perlekæder til pynt og dekoration, perlehjerte til Skt. Valentinsdag m.m.

Indbundet og med plastomslag. – 2000. – Illustreret – 59 sider. – Udgået biblioteksbog  med stregkode på bagsiden.. – Pænt eksemplar. – 45 kr.

Klematis 2000

På lager

Varenummer (SKU): 76.9-26 Varekategorier: , Tags: , , , , , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Materialer og redskaber. – Halskæde, armbånd og fingerring. – Pynt til håret. – Hårbøjle. – Stort spænde. – Lille spænde. æ Hårnål. – Rosenknopper og perler. – Lysestage på fod. – Ramme og fyrfadsstage. – Enkel hængende vase. – Lysholder. – Stående vase. – Juletræsholder. – Lysmanchet. – Pletter i luften. – Perlehjerte. – Kors. – Krans med orkideglas. – Hængende fyrfadsstage. – Hængende kranse. – Krans med blomster og lys. – Pink krans på stativ. – Turkis krans med perlekæder. – Ophæng i to etager. – Krans med kunstige blomster. – Adventskrans med hvide lys. – Julekrans med guidlys. – Hvid adventskrans.