Beskrivelse
INDHOLD: Forretter. – Løgsuppe med rødvin. – Fiskesuppe. – Kartoffelsuppe med svampe. – Ærtesuppe med Sekt. – Porresuppe fra Baden. – Kyllingelever i rødvin. – Æg Meurette. – Omelet med svampe i hvidvin. – Krabbesalat fra Lissabon. – Laks i rosé. – Ovnbagt klipfisk fra Portugal. – Kaninragout i rødvin og løg. – Kalvenyrer i sherrysauce. – Kalvenyrer i rødvinssauce. – Hane i hvidvin fra Bergerac. – Hane i rødvin . – Høne i Champagne og svesker. – Andalusisk agerhøne i Sherry. – Fasan i Riesling fra Baden. – Vinbondens kanin i Riesling. – Lammegryde i hvidvin. – Svinekoteletter i Noilly Prat. – Svinekoteletter i Chianti. – Bøf med bordelaisesauce. – Culottesteg i rødvin. – Osso Buco. – Rødvinsmarineret dyrekølle. – Fyldte pærer i Chaors-vin. – Frugtsuppe i Monbazillac. – Jordbær i Kirsch. – Melon og jordbær i portvin. – Melon med hindbær og mousserende hvidvin. – Flødeis med Kahlua. – Ananas i portvin. – Pandekager med Cognac. – Vinliste.- Indbundet. – Illustreret. – 104 sider. – Pænt eksemplar med navn på titelside.