Lille Virgil og Orla Frøsnapper. Dvd

Film

DKK 45,00

Filmatisering af Ole Lund Kirkegaards to børnebøger “Lille Virgil” (1967) og “Orla Frøsnapper” (1969) .

Spillefilm for børn 1985

Instruktør : Gert Fredholm

Manuskript: Hans Hansen, Peter Høimark, Gert Fredholm

Medvirkende: Bror Bødtker-Næss, Allan Olsen, Christian Honoré, Katinka Bødtker-Næss, Karl Stegger , Jesper Klein, m.fl.

Spilletid: 79 minutter

Varenr. : Dvd-1.23. – Pris 45 kr.

På lager

Beskrivelse

 

HANDLING: Historien om byens værste bølle og uartige drenges overmand i gale streger, den gevaldige Orla Frøsnapper. Det er en barok og humoristisk historie om tre drenge og en stork, der i virkeligheden ikke er en stork, en fødselsdagsfest, en skjult skat, en drage med otte ben og en købmand, som spiser Kaspers frø.

Lille Virgil bor som en anden Pippi alene i bagerens gamle hønsehus, og han har ingen til at bestemme over sig – måske lige bortset fra skolelæreren. Hans to venner derimod, Oskar og Carl Emil, er begge udstyret med strikse mødre. Sammen kan de tre drenge få sjove ting til at ske og de voksne til at blive gale. Og da det på et tidspunkt finder en drage, og tager den med i skole, bliver læreren vildt bange.

Drengen Lille Virgil bor alene i et hønsehus med en etbenet hane. Sammen med den trofaste ven Oskar oplever han spændende ting blandt landsbyens særprægede beboere. Drengenes største problem er Orla Frøsnapper, byens værste bølle og børneplager, men han bliver til sidst afsat til et omrejsende cirkus.