Beskrivelse
INDHOLD: Lidt om “Tørsleffs husmoder service” og “Frøken Jensen”. – Man skal jo leve. – Slagmarkens indretning. – Timer, minutter og sekunder. – Fyr og flamme. – Potter og pander. – Krydderi på tilværelsen. – Ren besked om hygiejne. – Rigtigt og forkert. – Familien til middag. – To lys på et bord. – Festmåltider. – En lækker steg. – Kogte kartofler. – Bagte kartofler. – Flødekartofler. – Hasselbackkartofler. – Stegte ovnkartofler med rosmarin. – Kogt pasta. – Kødboller i tomatsauce. – Pesto. – Pastasalat. – Ris. – Kogte ris. – Beskidte ris. – Amerikansk bønnegryde. – Bagte bønner. – Broget bønnesalat. – Almindelig osteomelt. – Osteomelet for de avancerede. – Tærte. – Minestrone. – Kyllingesuppe fra Thailand. – Champignongsuppe. – Tomatsuppe. – Rigtige fiskefileter. – Laksekoteltter med sennepsauce. – Helles muslingeret. – Pasta med skaldyr. – Avocado med rejer. – Ratatouille. – Løgsuppe. – Kylling i ovn. – Berberi-andebryst. – Kalkungryde. – Culottesteg. – Chili con carne. – Frikadeller. – Flæskesteg. – Lammekølle på kartoffelbund. – Lammepostej. – Kylling med corn flakes. – Brun sovs. – Hvidløgsdressing. – Tomat-salsa. – Chili-ketchup. – Bugget. – Marinering. – Rødvinsmarinade. – Køleskabet. – Friskbagt brød. – Hvidløgsbrød. – Italiensk fladbrød. – Endelig udlært. – Ordforklaringer.- Indbundet. – Med illustrationer af Allan Keidser. – 117 sider. – Pænt eksemplar.