Beskrivelse
INDHOLD:Abrikos-hindbær-suppe. – Abrikosboller. – Ananas, caribisk. – Appelsin-Campari-sorbet. – Appelsincreme, pisket. – Baba au rhum. – Bagte appelsiner. – Banana split. – Bayersk creme. – Blanc-manger. – Blommegratin. – Boghvedepandekager med blåbær. – Creme brulée. – Butterdej, fyldt. – Creme caramel. – Crepe Suzette. – Eksotisk frugtsalat med avocadosauce. – Figner på græsk facon. – Friturestegte honningbananer. – Fyldt butterdej på rumænsk facon. – Hirsebudding. – Indisk gulerodsdessert. – Kastanjecreme. – Kirsebærdessert. – Kvarksoufflé med brombærsauce. – Mandelboller med nektariner. – Mascarpone-citroncreme. -Melonsalat med bæryoghurt. – Mirabeller med citroncreme. – Mokkacreme med sure kirsebræ. – Nougatfløde med jordbær. – Nøddebudding. – Nøddecreme med frugter. – Omelette-surprise. – Profiteroles med chokoladesauce. – Pærer Belle Helene. – Rabarbertærte med jordbær. – Ribssuppe med små polentaboller. – Sabayon. – Savarin med jordbær. – Semuljebudding med kirsebær. – Sprøde æbler. – Stegte æbler med müslifyld. – Stikkelsbærcreme. – Stikkelsbærgelé. – Sukkerboller i glühwein. – Tiramisu. – Trifli. – Vafler med krisebær og flødeskum. – Vaniljecreme. – Westfalsk himmerigsmundfuld. – Zuppa Romana. – Æblegratin. – Æbler med marengslåg. – Æbleringe.- Indbundet. – Illustreret. – 96 sider. – Pænt eksemplar.