Mølbeck, Ove, red.

Klassiske desserter. Opskrifter, praktiske tips, forslag til indkøb.

Bog

DKK 75,00

Spektret af søde retter strækker sig fra frugt over de store dessertklassikere til lækre cremer og mousser. Der er frugtdesserter – først og fremmest med bær, men også med æbler og pærer, abrikoser og ferskner samt kirsebær og figner. For nybegyndere er der basisopskrifter på sorbeter, mousser, geléer og cremer.

Peter Asschenfeldts Nye Forlag, 1999.

På lager

Varekategorier: ,

Beskrivelse

INDHOLD:Abrikos-hindbær-suppe. – Abrikosboller. – Ananas, caribisk. – Appelsin-Campari-sorbet. – Appelsincreme, pisket. – Baba au rhum. – Bagte appelsiner. – Banana split. – Bayersk creme. – Blanc-manger. – Blommegratin. – Boghvedepandekager med blåbær. – Creme brulée. – Butterdej, fyldt. – Creme caramel. – Crepe Suzette. – Eksotisk frugtsalat med avocadosauce. – Figner på græsk facon. – Friturestegte honningbananer. – Fyldt butterdej på rumænsk facon. – Hirsebudding. – Indisk gulerodsdessert. – Kastanjecreme. – Kirsebærdessert. – Kvarksoufflé med brombærsauce. – Mandelboller med nektariner. – Mascarpone-citroncreme. -Melonsalat med bæryoghurt. – Mirabeller med citroncreme. – Mokkacreme med sure kirsebræ. – Nougatfløde med jordbær. – Nøddebudding. – Nøddecreme med frugter. – Omelette-surprise. – Profiteroles med chokoladesauce. – Pærer Belle Helene. – Rabarbertærte med jordbær. – Ribssuppe med små polentaboller. – Sabayon. – Savarin med jordbær. – Semuljebudding med kirsebær. – Sprøde æbler. – Stegte æbler med müslifyld. – Stikkelsbærcreme. – Stikkelsbærgelé. – Sukkerboller i glühwein. – Tiramisu. – Trifli. – Vafler med krisebær og flødeskum. – Vaniljecreme. – Westfalsk himmerigsmundfuld. – Zuppa Romana. – Æblegratin. – Æbler med marengslåg. – Æbleringe.- Indbundet. – Illustreret. – 96 sider. – Pænt eksemplar.