Beskrivelse
INDHOLD: KAGER AF ALMINDELIG GÆRDEJ:Blommetærte. KKugelhopf. – Gærdej. – Bistik. – Streuselkage. – Smørkage. – Streuselkage med kirsebær. – Birkeskage med æbler. – Savarin med frugt. – SAFTIGE KAGER AF RØRT DEJ: Grappa-chokoladekage. – Gulerodskage. – Rørt dej. – Citronkage. – Upside down æble-valnøddekage. – Plumkage. – Kage med æggelikør. – Hasselnøddekage. – Trefarvet marmorkage. – Sachertorte. – Russisk honningkage. – Riskage med kirsebær. – SPRØDE BUNDE MED LÆKKERT FYLD: Ostekage med rosiner. – Abrikostærte. – Valnøddepie. – Mørdej. – Ricottatærte med stikkelsbær. – Chokoladetærte. – Pære-nøddetærte. – Luisetærte. – FESTLIGE LAGKAGER: Kirsebærlagkage fra Schwarzwald. – Jordbærlagkage. – Biskuitdej. – Charlotte med mokkacreme. – Cassatalagkage. – Lagkage med kvarkcreme og mandariner. – Nøddelagkage. – LÆKRE KONDITORKAGER: Roulade med citroncreme. – Konvolutter med kvark. – Vandbakkelser af opbagt dej. – Rosinsnegle af kvarkdej med olie. – Butterdejssnitter med jordbær. – Muffins med bær. – Amerikanere. – Madeleinekager med kanel. – Æbletasker. – Eksotiske frugttærter. – Ruller med marcipanfyld. – Nøddehørn. – Othelloboller. – PIKANTE TÆRTER: Gouda-spinattærte. – Grønsagstærte. – Porretærte. – Tærte med bladbede og provolome. – Svampetærte. – Løgtærte. – Gulerods-græskartærte med pinjekerner. – Ordliste. Register.- Indbundet. – Illustreret. – 95 sider. – Pænt eksemplar.