Carla Hansen

Ingen jul uden bedstemor

DKK 45,00

Bø-1/Skøn 2. – Indbundet. – 2012. – Illustreret af Vilhelm Hansen. – 27 sider. – Pænt eksemplar – 45 DKK

Billedbog for børn, der egner sig til højtlæsning fra 4 – 5 år. – Bogen er udgivet af Sigurd Müllers Vinhandel A/S i Aalborg i anledning af julen 2012.

Sigurd Müller Vinhandel - Julen 2012

På lager

Beskrivelse

HANDLING: “Nissefar og en hans raske nisseunger, lille Morten, har haft så travlt op til denne jul. De har nemlig lavet sig en mellemting mellem en cykel og en vogn, og de er meget stolte over det flotte resultat. De to nisser er på vej ud for at hente bedstemor, så hun som sædvanlig kan fejre jul sammen med hele nissefamilien i kæmpehøjen.

Da nissefar og Lille Morten har kørt et stykke tid, bliver det et ganske forfærdeligt snevejr. Ja, det sner så tæt og kraftigt, at vognen kører fast i sneen  – ikke tale om, at den vil rokke sig ud af stedet. – “Det gik ellers lige så godt, hvad gør vi nu ?” spørger nissefar trist. – “Du kan da prøve at ringe rigtigt højt og larmende med klokken, så kommer der nok nogle venner og hjælper os”, foreslår Lille Morten.

“Nej, det nytter ikke”, siger nissefar. Alle vore venner bor jo langt herfra…Selv om det var besværligt, var der ikke andet at gøre end at tage vognen på nakken og trave afsted til fods. … “Hør, jeg synes, at vognen bliver tungere og tungere, sagde nissefar…” Nå, men han havde jo heller ikke set, at en grævling, Mikkel Ræv og et par harer var sprunget op på vognen, fordi det var en let måde at komme frem i den dybe sne. “