Beskrivelse
INDHOLD: Veganisme. – Økologi. – Årstider. – Grønsager og krydderurter. – Kikærtesalat med spinat, avocado og radiser. – Grapesalat med ærter, græskarkerner og basilikum. – Crumble-blåbærkage. – Rød spidskål med ærtemos, stegte kantareller og persilleolie. – Havregrød med kålpesto, gulerødder og krydderurter. – Frokostmad med rødbedehummus og ristede kikærter. – Enkel risotto med radiser. – Varmende forårssalalt med citrondressing. – Linse- og gul rødbedesalat. – Blomkåls-patties med avocado, radiser og frisk timian. – Wok med nudler, courgette og koriander. – Perlebyg med bagte rødbeder, rød spidskål og hasselnødder. – Grøn suppe med blegselleri og grønkål. – Honningmelonsalat med agurk og dild. – Ærtemad. – Cremet kartoffelmos med kål og cahshewdressing. – Rugbrød med smøreost, rucola, soltørrede tomater og hampefrø. – Sort bønneburger med lynmarinerede rødløg. – Banankage. – Spinatpandekager med skovjordbær og yoghurt. – Surdejsbrød med smøreost og ræddike. – Svampe. og linsesuppe.