Beskrivelse
INDHOLD: Bucatini all’amatriciana. – Friturestegte cellofannudler i melonkoldskål. – Fyldte Montserrat-tomater med pastasalat. – Gnochette med radicicchio, kapers og scamorza. – Hønsekødsbouillon. – Kogte fideonudler med blæksprutter. – Linguine med venusmuslinger. – Minestrone med ditalini. – Nem tomatsauce. – Orecchiette med broccoli og rødløg. – Rigatoni med gorgonzolasauce. – Tagliatelle med grønne asparges. – Udonnudler. – Bechamelsauce. – Caserecci med rejer, agurk og citron. – Farfalle med røget laks, ærter og myntepesto. – Grøn pappardelle med små kantareller og laks. – Kold kokossuppe med risnudler og ananas. – Linguine al pesto. – Majsrigatoni med bønnehili. – Ostenudler med frituestegte løg. – Pesto. – Sauce bolognese. – Spaghetti bolognese. – Spaghetti med fennikelkviste og bottarga. – Artiskoktotellini med peperonata og appelsinskal. – Blommelasagne med ristede mandler. – Bønneragout med cotechine. – Kinesiske ægnudler med søtunge og stegte grøntsager. – Pasta med hareragout og rosmarinabrikoser. – Ricottaraviolimed birkessmør. – Store, søde nudler med kandiserede frugter. – Store hornnudler i varm mælk. – Tyrkiske nudler med kaffesauce og kardemomme.- Indbundet med omslag. – Illustreret. – Stort format. – 189 sider. – Pænt eksemplar.