Tilbud

Dalby, Claus

Drivhusdrømme

Bog

DKK 155,00 DKK 125,00

Væksthuse og orangerier har gennem tiderne været anvendt til dyrkning af eksotiske planter og til vinteropbevaring af citrustræer og andre sarte vækster. Det kølige klima i Danmark har også skabt en lang tradition for at avle druer, tomater og agurker under glas, og drivhuse har været brugt til såvel såning og forspiring af grønstager som stiklingeformering af planter og blomster. Men i dag opfylder glashusene i høj grad manges drøm om et hyggeligt opholdsrum, der kan forlænge udendørssæsonen. Der fortælles derfor i bogen om havemennesker og deres hver især meget forskellige væksthuse og om anvendelsen af dem. I bogen behandles foruden pasning af forskellige planter også emner som placering og indretning, dufte, belægninger, skyggegardiner og meget andet. Der er ideer til alle, der øsnker sig et drivhus og tips til fornyelse til dem, der allerede har et væksthus.

Varenr. 63.53-H.13 – Indbundet. – 2007. – Illustreret. – 336 sider. – Med register. –  Som ny. – 155 kr. – TILBUD: 125 kr.

Forlaget Klematis 2007

På lager

Varenummer (SKU): 63.53-H.13 Varekategorier: , ,

Beskrivelse

INDHOLD: Dyrkning under glas. – Orangerier. – Danmarks kendteste drivhus. – Endnu et palmehus. – Den victorianske have. – Drivhusene ved Bernstorff Slot. – Et herskabsgartneri. – Landsted med drivhuse. – Den Gamle By. – Kungens Vinhus. – Vinterhaven på Møllebakken. – Et rigtigt engelsk drivhus. – Sommervilla med orangeri. – Rendyrket æstetik. – Yndefuldt forfald. – Drivhus-minimalisme. – Den fødselsdagsgave. – Et liv med planter. – Efter svensk forbillede. – Det drivhus på stenbroen. – Pelargonie-passion. – Drivhus med udsigt. – Crystal Paladset. – En havestue. – Engelsk charme. – En have i haven. – Sørens udestue. – Nulles glashus. – Drivhus-idyl. – Væksthus med skæve vinkler. – Et hjemmebygget orangeri. – Et selvbyggerhus. – Sekskantet drivhus. – Glaspavillon med spir. – Stramme linjer. – Et svensk trædrivhus. – En tomat er ikke bare en tomat. – Et italiensk vinhus. – En skjult oase. – Først kom drivhuset… – Rene linjer. – Nyt og gammelt i smuk forening. – Et præmieret orangeri. – Et mini-orangeri. – Danske druer. – Et udsat sted. – Et driverliv. – Med inspiration fra Den Gamle By. – Lyst og let. – Et valrfartssted for havefolk. – Drivhus-charme. – Mit eget orangeri. – Generelt om drivhuse. – Litteratur. –