Tilbud

Robert Atkins - C., Atkins, Veronica

Dr. Atkins’ hurtige og nemme kogebog

Bog

DKK 90,00 DKK 80,00

Varenr. 64.14 /Hylde 8. – Uindbundet. – 184 sider. -2005. –  Pænt eksemplar. – TILBUD: 80 kr.

Robert C. Atkins (1930-2003) var læge og grundlægger af Atkins-centret i New York. Bogen indeholder 152 af hans opskrifter , der indgår i hans særlige kostprogram. – Hvis man slæber rundt på overflødige kilo, og især hvis det er ret mange kilo, lider man formentlig af stofskifteforstyrrelsen hyperinsulinisme. En blodprøve kan påvise tilstanden. Men man kan selv gøre noget ved problemet og faktisk slippe af med den ved at skære drastisk ned på indtaget af kulhydrater. Årsagen er, at insulin kun strømmer ud i blodbanen, når der indtages kulhydrater. – Hvis en slankekur skal være en succes, skal det være n kostplan for livet. Stofskifteubalancen, der førte til overvægten, lurer konstant, og formålet med denne bog er at give en guide til en kostrevolution. Ved at bruge bogens opskrifter kan man tilberede og nyde god mad, der kan stå mål med en hvilken som helst mad fra en restaurant.

Lindhardt og Ringhof 2005

På lager

Beskrivelse

INDHOLD: Tab dig, se godt ud og nyd din mad. – Ryd ud. – Planlæg ugen. – Indkøb. – Udstyr. – Skjulte kulhydrater. – Sådan tilpasser du opskrifter til den kulhydratfattige kostplan. – Hurtig og nem guide til den hurtige og nemme kogebog. – OPSKRIFTER: Guacamole. – Squashruller med gedeost. – Artiskokhjernter i baconscøb. – Dip af to oste. – Bagt gedeoste og ricotta i kokotte. – Djævleæg. – Røgede lakseruller. – Kyllingeleverpaté med nelliker. – Agurkesuppe med dild. – Muslingesuppe med spinat. – Ristet peberfrugtsuppe. – Gratineret fransk løgsuppe. – Suppe med blå ost og bacon. – Fennikelsalat med parmesan. – Julesalat med valnødder og roquefort. – Rødkålssalat med fgeta og dild. – Græsk salat. – Varm spinatsalat med bacon og pinjekerner. – Pocherede æg. – Sennepsrøræg. – Bagte æg i baconringe. – Bagte æg med os og fløde. – Æg Benedikt med spinat. – Æggesalat med kapers. – Kammuslinger med timian. – Lynstegte rejer med ingefær og champignoner. – Rejesalat med estragon. – Sauteret torsk med citron – persillesauce. – Rød snapper med tomater og oliven. – Tun med ingefør og soja. – Blæksprutte med basilikum og lime. – Krabbe-avocadosalat. – Kylling med citron og kapers. – Kyllingespid med kokosmælk og koriander. – Kylling i paprika. – Salat med stegt kylling og Stilton. – Perlehøns i hvidvinssauce. – Andebryst med rødvinssauce. – Lynstegt svinekød med vandkastanjer. – Svinekoteletter med appelsin og rosmarin. Svinekød med chilisauce. – Frikadeller med hvidløg og dild. – Skinke med portvins-flødesauce. – Grillet lam med citron og rosmarin. – Braiseret lam med spidskommen og citron. – Lam med kål. – Saltimbocca med kalv. – Filet Mignon i pikant vinsauce. – Ribeye steak med rødvinssauce. – Peberbøf. – Karryret af rester. – Pizza a la Atkins. – Blomkål med spidskommenfrø. – Agurk i flødesauce. – Grønne bønner med ansjossauce. – Sauteret spinat med hvidløg og olivenolie. – Lynstegte grøntsager med sennepsfrø og balsamico. – Sauce med skovsyre. – Rød peberfrugtpuré. – Pesto med korianer og lime. – Cremet bladsellerisauce. – Dressing med røget laks. – Hurtigt og nemt brød. – Muffins med sesamfrø og creme fraiche. – Yorkshire pudding. – Romsmør muffins. – Panering. – Kokoscreme. – Chokoladecreme. – Veronikas romkys. – Ingefærsirup. – Hjemmelavet giner ale. – Varm krydret cocktail. – Hurtig og nem liste over kulhydratfattige madvarer. – Om forfatterne.